News

Marcel Ciolacu, săgeți către Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă? „Unii lideri nu puteau să meargă la piață de frică”

25.05.2020 | 22:27
Marcel Ciolacu sageti catre Liviu Dragnea si Viorica Dancila Unii lideri nu puteau sa mearga la piata de frica
ADVERTISEMENT

Actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, crede că partidul său s-a reabilitat în fața românilor, după ultimii ani când era extrem de hulit.

Marcel Ciolacu, săgeți către Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, înainte de congres

Ciolacu a făcut referire, cel mai probabil, la Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, lideri care nu puteau să „facă piața” de frica oamenilor, însă acest lucru s-ar fi schimbat.

ADVERTISEMENT

PSD nu mai este un partid hulit de români, crede Marcel Ciolacu. Cu toate acestea, zilele lui Ciolacu par numărate, în condițiile în care tot mai mulți lideri vor un congres în care să fie ales un lider care are mai multă autoritate.

Era un bagaj de percepţie destul de negativ asupra partidului. Cu toţii ne uităm la cifre… nu există politică fără cifre. Era o anumită percepţie care a început să treacă. Nu numai prin instalarea mea.

ADVERTISEMENT

Existau anumiţi lideri politic ai partidului care nu puteau să se ducă să facă piaţa. Despre asta vorbim. Existau lideri politici care nu puteau merge în piaţă să-şi cumpere roşii.

Eu mă duc în piaţă să-mi cumpăr roşii. Nu am niciun fel de problemă. Vorbesc cu oamenii, nu m-a înjurat nimeni şi cred că 99% dintre liderii acestui partid fac acest lucru. Dar se crease această percepţie”, a declarat Ciolacu la TVR.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu ar putea fi schimbat cu Olguța Vasilescu sau Codrin Ștefănescu

Marcel Ciolacu este văzut prost în interiorul partidului, tocmai pentru că este considerat „moale”. Cu toate acestea, Gabriela Firea, cel mai bine cotat PSD-ist, îl susține pe Ciolacu în demersul de a rămâne președinte al PSD.

Pe de altă parte, PNL și liderul neoficial Klaus Iohannis vor să-l înlocuiască pe Marcel Ciolacu cu un lider mai vocal precum Codrin Ștefănescu sau Olguța Vasilescu, tocmai pentru ca PSD să înceapă să creeze emoție negativă în rândul electoratului prin diferite scandaluri.

ADVERTISEMENT

În prezent, PSD stă liniștit în Opoziție și privește cum PNL scade în sondaje. Conform unor date oficiale, diferența dintre PNL și PSD este de maximum 5 procente în acest moment.

ADVERTISEMENT