ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu, serie de acuze la adresa guvernului Orban! „Să vă fie rușine”

Autor: Alexandru Năstase | 12.09.2020 | 15:36
Marcel Ciolacu, serie de acuze la adresa guvernului Orban! „Să vă fie rușine”
PSD începe „triajul” pentru parlamentare. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Marcel Ciolacu a lansat o serie de acuze la adresa guvernului Orban! Președintele interimar al PSD spune că liberalii blochează proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, acesta a adăugat că a fost cerută revizuire documentaţiei printr-un acord prealabil şi astfel nu poate fi obţinută o finanţare nerambursabilă pentru judeţul Vâlcea, ci se va reveni la etapa preliminară de depunere a unui proiect.

„Ce mai caută Orban la Vâlcea?! Dincolo de gogoşile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni şi să le spună de ce le-a distrus speranţele că vor avea şi ei apă curată!

ADVERTISEMENT

Ce spune Marcel Ciolacu despre guvernul Orban!

Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloş şi coafeză pe care a plantat-o să se ocupe de fondurile europene!

Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vâlcea!!! Ce face Guvernul?! Ce ştie mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative.

ADVERTISEMENT

Să ceri acum revizuirea documentaţiei printr-un acord prealabil este crimă politică şi administrativă!

Astfel, nu putem vorbi de obţinerea unei finanţări nerambursabile pentru judeţul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

„Cu alte cuvinte, nu vorbim de obţinerea unei finanţări nerambursabile, ci dimpotrivă de respingerea documentaţiei deja elaborate la nivelul judeţului Vâlcea, eliminarea din proiect a unor localităţi, revizuirea indicatorilor tehnico economici şi reluarea procedurilor deja parcurse pană în acest moment.

Acest acord este aşadar un mare pas înapoi pentru judeţul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la reţeaua de alimentarea cu apa şi canalizare a unor comunităţi din judeţul Vâlcea şi a pus noi oprelişti în obţinerea finanţării atât de mult aşteptate în teritoriu. Să vă fie ruşine!”, a mai zis Ciolacu

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!