Alegeri 2024

Marcel Ciolacu și Rareș Hopincă anunță proiecte majore în Sectorul 2: sală polivalentă și parc de 75 de hectare

Marcel Ciolacu și Rareș Hopincă, despre noi proiecte în Sectorul 2: Nord Arena, cu 8.000 de locuri, și Parcul Petricani, cu 75 de hectare suprafață
05.06.2024 | 11:21
Marcel Ciolacu si Rares Hopinca anunta proiecte majore in Sectorul 2 sala polivalenta si parc de 75 de hectare
Marcel Ciolacu și Rareș Hopincă își asumă două proiecte importante pentru Sectorului 2, sala polivalentă și parcul Petricani
ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, împreună cu Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, zona Petricani, unde Hopincă vrea să construiască o sală polivalentă la cele mai moderne standarde, Nord Arena, și un parc cu o suprafață de 75 de hectare, cel mai mare de acest fel din sector.

Proiect asumat în programul PSD de dezvoltare locală

Marcel Ciolacu și Rareș Hopincă au anunțat că Sectorul 2 va beneficia de o nouă sală polivalentă, care va fi construită la cele mai moderne standarde, dar și de o amplă zonă verde, un parc cu o suprafață de 75 de hectare.

ADVERTISEMENT

„Proiectul este asumat în programul de guvernare locală pe care PSD îl propune pentru dezvoltarea sectorului cu cea mai mică suprafață de spațiu verde din Capitală. Mai mult, conform datelor citate de Rareș Hopincă și de Marcel Ciolacu, Sectorul 2 are și cei mai puțini arbori pe cap de locuitor din București”, arată coaliția PSD-PNL.

Necesitatea Parcului Petricani

„Cu 12 mp de spațiu verde pentru fiecare locuitor, suntem la sub jumătate față de standardul european. Avem nevoie de măsuri ferme și urgente pentru creșterea suprafețelor de spații verzi și pentru descurajarea creșterii densității urbane”, a declarat Rareș Hopincă,  fost prefect al Bucureștiului, despre care alianța PSD-PNL spune că este favorit în cursa pentru Primăria Sectorului 2.

ADVERTISEMENT

Amenajările din Parcul Petricani vor veni în întâmpinarea locuitorilor Sectorului 2 cu zone de relaxare pentru familii, pentru plimbări, pentru practicarea sportului dar și pentru organizarea unor diferite evenimente, proiectul fiind susținut de Guvern, potrivit președintelui PSD și premierului Marcel Ciolacu.

„Dacă este vorba de împăduriri, vom căuta soluții cu specialiștii de la Ministerul Mediului și Ministerul Agriculturii, astfel încât să putem implementa proiectele până în 2026”, a spus Marcel Ciolacu

ADVERTISEMENT

Nord Arena, noua sală polivalentă cu minim 8.000 de locuri

Premierul Marcel Ciolacu și candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 au vorbit și despre proiectul noii săli polivalente care se va construi în zona Petricani, Nord Arena. Noua sală polivalentă va avea o capacitate de minim 8.000 de locuri și va fi construită la cele mai moderne standarde, astfel încât aici să poată fi organizate și evenimente internaționale.

„Construim o nouă sală polivalentă, în nordul Capitalei, cu o capacitate de minimum 8.000 de locuri, care va putea găzdui evenimente sportive interne și internaționale, precum și alte evenimente. Aceasta va fi integrată urbanistic și peisagistic în noul parc și va beneficia de conexiuni facile de transport în comun”, a precizat Rareș Hopincă, „care este cotat cu prima șansă la câștigarea Primăriei Sectorului 2, în fața mult contestatului primar Radu Mihaiu, din partea USR”, potrivit PSD-PNL.

ADVERTISEMENT

Material realizat la solicitarea Partidului Social Democrat – Alianța PSD-PNL

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
PRO TV, cifre uluitoare după meci. Audiență fără precedent la România - Ucraina
PRO TV, cifre uluitoare după meci. Audiență fără precedent la România - Ucraina
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate