Alegeri 2024

Marcel Ciolacu, vizită la o mare fabrică de mezeluri din România. „Este capabilă să se lupte cu multinaționalele”

Marcel Ciolacu, în vizită la un producător important de mezeluri din România. „Face produse de calitate, la prețuri corecte”
29.05.2024 | 18:15
Marcel Ciolacu vizita la o mare fabrica de mezeluri din Romania Este capabila sa se lupte cu multinationalele
Pemierul spune că și-ar dori mai multe produse românești în marile magazine / Foto: Facebook, Marcel Ciolacu
ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, miercuri, unul din marii producători de mezeluri din România, „capabil să se lupte cu multinaționalele din industria alimentară”, spunând că își dorește și alte companii să-i urmeze exemplul și să vadă mai multe produse românești de calitate în magazine.

Ciolacu: „Produse de calitate, la prețuri corecte”

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, miercuri, una din cele mai mari companii românești care produc mezeluri, care, spune el, a putut să facă față companiilor multinaționale cu profil alimentar pentru că oferă clienților marfă de „calitate” și la „prețuri corecte”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut azi ce înseamnă o companie românească performantă și capabilă să se lupte cu multinaționalele din industria alimentară tocmai pentru că face produse de calitate, la prețuri corecte”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa Facebook.

Importanța programului INVESTALIM

Premierul a subliniat că producătorul român a pornit de la o afacere de familie și ajuns să se dezvolte astfel încât în prezent angajează 2.500 de oameni iar milioane de români cumpără produsele fabricate de ei, subliniind importanța dezvoltării companiilor de profil prin programul guvernamental INVESTALIM.

ADVERTISEMENT

„Cris-Tim a ajuns, dintr-o mică afacere de familie, un grup cu 2500 de angajați și produse cumpărate de milioane de români. Este o firmă care se va dezvolta în continuare inclusiv prin finanțarea oferită de programul guvernamental INVESTALIM.

Îmi doresc să văd numeroase alte companii locale care să se dezvolte în acest mod și, mai ales, tot mai multe produse românești de bună calitate în marile lanțuri de magazine”, a mai scris premierul Marcel Ciolacu după vizita făcută.

ADVERTISEMENT

Programul INVESTALIM este un program derulat prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru dezvoltarea și susținerea industriei alimentare, cu un buget de 590 de milioane de euro pentru perioada 2023-2026.