Fotbal intern

“Nu doresc să îi dau valoare domnului purtător de cuvânt!”

Marcel Iancu, preşedintele clubului U Craiova 1948, a mărturisit pentru FANATIK.RO că vorbele lui Marcel Popescu în legătură cu exclusivitatea pe care susţine că echipa lui Mihai Rotaru o are...
07.11.2017 | 15:38
Nu doresc sa ii dau valoare domnului purtator de cuvant

Marcel Iancu, preşedintele clubului U Craiova 1948, a mărturisit pentru FANATIK.RO că vorbele lui Marcel Popescu în legătură cu exclusivitatea pe care susţine că echipa lui Mihai Rotaru o are pe noua arenă din Bănie timp de 11 ani de acum înainte nu trebuie băgate prea mult în seamă. Omul care a stat lângă Adrian Mititelu în cea mai grea perioadă a sa a mărtursit că este convins că şi echipa din Liga 4 o să joace pe noua arenă.

Eu ştiu că lui Popescu Florin Marcel îi place scandalul, dar eu chiar nu am chef să îi dau valoare acestui individ. Nici nu ştiu în ce calitate a vorbit? Purtător de cuvânt al clubului? Persoană fizică? Eu nu ştiu ce credibilitate mai are acest om care în 2013 a ţinut cu adevărata Universitatea Craiova, în meciurile împotriva formaţie CS U Craiova, şi a făcut la vremea aia declaraţiile pe care le-a făcut împotriva echipei la care acum lucrează”, şi-a început discursul Iancu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marcel Iancu se gândeşte doar la promovare!

În continuare, preşedintele clubului U Craiova 1948, Marcel Iancu a mărtrisit pentru FANATIK.RO că acum toată suflarea alb-albaştrilor trebuie să se gândească doar la promovare şi la meciul cu Dunărea Calafat, ci nu la conflictele şi la tot felul replici pentru Marcel Popescu. “Dacă vom continua să îl băgăm prea mult în seamă pe numitul Popescu Florin Marcel vom intra în jocul lui. Noi avem drumul nostru, iar pe acest om îl deranjează terbil că suporterii vin în număr mare la meciurile echipei noastre din Liga 4. El doar execută când i se ordonă să vorbească verzi şi uscate pe la televizor.

Mi-am propus să mă concentrez doar pe treaba mea de la echipă şi mă voi asigura că şi băieţii vor sta cu gândul doar la îndeplinirea obiectivelor echipei. Vrem să promovăm an de an pnă când vom ajunge în Liga 1. Dar să fiţi siguri că o să vină şi vremea în care noi vom juca pe noua arenă şi atunci vreau să îl văd eu pe numitul Popescu Florin Marcel ce o să mai spună. Până atunci mi-am propus să nu intru în jocului lui şi în scandalul pe care el vrea să îl facă”, a încheiat Iancu.

Tags: