Sport

Marcel Iancu s-a apărat după ce a fost atacat de “Gogoașă” de la FCU! “Trebuie să încetăm cu războiul”

18.09.2018 | 11:47
Marcel Iancu pe vremea în care lucra la FC U Craiova

Marcel Iancu s-a apărat după ce a fost atacat de “Gogoașă” de la FCU! Fostul președinte al clubului FC U Craiova 1948, Marcel Iancu consideră că el a apărat cât a putut de bine interesele clubului din Bănie atât timp cât a lucrat la echipa alb-albaștrilor din Liga 3.

Apele în Bănie sunt tulburi după ce Ștefan Stoica a fost dat afară de la FC Universitatea Craiova de către Adrian Mititelu. După ce a auzit că există posibilitatea ca patronul alb-albaștrilor să îl readucă la echipă pe Nicolo Napoli, Andrei Preda, fostul căpitan al echipei, actualmente membru în staff-ul administrativ al clubului din Bănie, a lansat un atac violent la adresa antrenorului italian dar și asupra fostului președinte al clubului Marcel Iancu.

Marcel Iancu a susținut că a fost loial clubului FCU

La rândul său, fostul președinte al clubului din Bănie, Marcel Iancu a dorit să răspundă și el atacurilor făcute de Andrei Preda, dar nu a fost atât de virulent.

”În loc de drept la replică privind poveștile unui individ certat cu legea care debitează diverse inepții eu am dovedit loialitate față de clubul la care am lucrat încă de pe vremea cand acest Preda Andrei nu era născut și nici CSU Craiova nu luase ființă.Mărturia cea mai elocventă este declarația dată în procesul privind palmaresul judecat la Curtea de Apel Timișoara unde judecătorii au statuat definitiv faptul că CSU Craiova 2013 nu este FC U Craiova 1948. VEZI DECLARAȚIA ÎN GALERIA FOTO

Să vorbești despre președintele clubului Iancu Marcel și antrenorul Nicolo Napoli după un parcurs de 45 de victorii în meciurile oficiale și 9 în meciurile amicale și peste 200 de goluri marcate este o mare greseală.Suporterii și iubitorii de adevar după ce vor citi declarația mea și vor reciti afirmațiile facute-n spatiu public de Gogoase vor trage cu siguranta concluziile proprii”, a spus Iancu pentru FANATIK.RO.

Peluza Sud se pregătește pentru deplasarea de la Măgurele!

Astfel, după ce Ștefan Stoica a fost demis, Adrian Mititelu a decis să îl numească antrenor interminar pentru meciul cu Turnu Măgurele pe Adrian Filip, cel care va fi ajutat de către căpitanul echipei Mădălin Ciucă. Totodată la acest joc și-au anunțat prezența și suporterii din Peluza Sud 97, cei care au spus încă de la începutul campionatului că vor susține formația din Bănie în mod organizat doar la disputele alb-albaștrilor din deplasare. Fanii lui FCU sunt supărați că Adrian Mititelu a decis ca echipalor favorită  să dispute jocurile considerate pe teren propriu la Severin după ce în Bănie toate ușile sunt închise pentru această formație.

La jocul cu Turnul Măgurele este așteptat să intre și Florin Costea, cel care a semnat cu FC U Craiova în urmă cu o lună de zile. În ultimele săptămâni fostul internațional a efectuat un program special de antrenamente deoarece a avut mult de recuperat la capitolul pregătirii fizice. Însă este de urmărit dacă acesta va fi trimis pe teren de cuplul Filip-Ciucă încă din primul minut sau va intra pe parcursul jocului cu ocupanta locului 1 în Seria III din Liga 3. Alb-albaștrii se află pe locul 7 în clasament la trei puncte distanță de Măgurele.