Life

Marcel Pavel a fost externat din spital! Cum se simte artistul acum, după lupta cu COVID-19

01.07.2020 | 12:54
Marcel Pavel a fost externat din spital Cum se simte artistul acum dupa lupta cu COVID19
ADVERTISEMENT

Veste importantă în showbiz-ul autohoton. Marcel Pavel a fost externat în urmă cu foarte puțin timp de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, starea sa de sănătate fiind una foarte bună în ultimele zile. Anunțul vine la 3 săptămâni după ce artistul a fost confirmat pozitiv la testul cu coronavirus.

Cântărețul a primit tratament din partea specialiștilor, ultimele teste pentru virusul din China fiind negative. Așadar, în cursul zilei de miercuri, 1 iulie, Marcel Pavel a părăsit spitalul complet vindecat. Marcel Pavel s-a îndreptat direct spre casă fiind așteptat de un amic în parcarea instituției.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” le-a povestit prietenilor că dorul de familie l-a marcat în perioada în care a fost internat pentru că nu a avut drept de vizită și a fost nevoit să-și facă soția și copiii numai prin intermediul telefonului.

Marcel Pavel a ieșit din spital, după trei săptămâni de la infectarea cu COVID-19

„Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, le-a spus cântărețul prietenilor, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestora, Marcel Pavel a trecut prin momente neplăcute în timpul internării la Matei Balș, însă a preferat să nu vorbească deloc despre ele. Îndrăgitul artist se bucură că nu mai are dureri și poate respira normal, ca înainte.

Starea de sănătate a cântărețului este una foarte bună acum, motiv pentru care poate reveni la cursul normal al vieții sale în compania familiei. De asemenea, acesta își poate relua și activitatea profesională.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri.

Totul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională”, au mai spus apropiații artistului, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel nu a fost singurul artist infectat cu noul tip de coronavirus. Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea fiind alte trei vedete de la Antena 1 care au ajuns la spital după ce au prezentat simptome specifice acestui virus care a apărut pentru prima oară în urmă cu mai bine de 6 luni.

 

 

ADVERTISEMENT