Life

Marcel Pavel, apariție inedită pe scenă, alături de cei doi fii, la Zilele Piteștiului. Trioul a încântat publicul

Marcel Pavel s-a bucurat de un moment special împreună cu cei doi fii, Richard (26 de ani) și Sasha (24 de ani). Tenorul i-a avut alături la un eveniment dedicat orașului Pitești.
21.05.2022 | 11:58
Marcel Pavel aparitie inedita pe scena alaturi de cei doi fii la Zilele Pitestiului Trioul a incantat publicul
Marcel Pavel, moment special alături de cei doi băieți. Au cântat pe aceeași scenă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul artist a avut parte de o apariție inedită pe scenă, alături de cei doi fii. Cei trei bărbați au fost prezenți la Zilele Piteștiului, unde i-au încântat pe cei care au fost prezenți la evenimentul de vineri, 20 mai 2022.

Marcel Pavel, moment special alături de cei doi băieți. Au cântat pe aceeași scenă

Marcel Pavel și cei doi fii ai săi, Richard și Sasha, au urcat pe aceeași scenă. Aceștia au făcut spectacol la Filarmonica din Pitești, cu prilejul împlinirii a 634 de ani de atestare documentare a orașului. Evenimentul s-a desfășurat în parcul Lunca Argeșului.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva s-a numărat printre invitații organizatorilor, care i-au avut pe listă și pe tenorii Vlad Miriţă şi Iordache Basalic. Cei doi au fost soliştii concertului vocal-simfonic extraordinar.

Sasha și Richard Pavel, cei doi băieți ai lui Marcel Pavel, au avut parte de o apariție importantă alături de celebrul artist, care s-a bucurat din plin de acest moment special.

ADVERTISEMENT

„Cei doi fii ai mei Sasha Pavel și Richard Pavel vor cânta pe aceeași scenă alături de mine, Vlad Miriță (tenor), Iordache Basalic (bariton) și Orchestra Filarmonicii din Pitești, dirijor Andrei Tudor, în cadrul unui concert ce va avea loc la Pitești, ora 20:00, în Parcul Lunca Argeșului!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, anunța cântărețul pe pagina de Instagram înainte de concert.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, pe aceeași scenă pe cei doi băieți

Marcel Pavel a primit foarte multe mesaje de la cei care-l urmăresc în mediul virtual. Fanii s-au bucurat să-i vadă împreună pe cei trei bărbați, transmițându-i cântărețului numai gânduri bune.

„Felicitări, doi fii minunați”, „Să aveți mult succes și o seară minunată, așa tată, așa copii”, „Minunată familie”, „Mult succes”, Frumoși băieți, să-ți trăiască” sau „Respect”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva are și o fiică de care este mândru, împreună cu soția sa, Violeta Șmîșleaeva. Iuvenalia Ioana a venit pe lume în anul 2013.

ADVERTISEMENT
Tags: