News

Marcel Pavel, așa cum nu vi l-ați imaginat vreodată! Duet de excepție cu Adi Minune VIDEO

05.04.2019 | 18:02
Marcel Pavel, duet de excepție cu Adi Minune

Marcel Pavel, duet de excepție alături de Adi Minune. Cei doi artiști s-au întrecut în vocalize la o petrecere din Capitală unde au participat numeroase persoane cunoscute vieții de noapte precum cântăreți de renume în lumea maneliștilor și nu numai. Amintim că Marcel Pavel nu este la primul duet cu Adi Minune. În anul 2013, la botezul copilului său, a cântat alături de manelist și de Connect-R și au făcut un show de zile mari.

Marcel Pavel, duet surprinzător cu Adi Minune

În cursul zilei de joi, Marcel Pavel a fost prezent la o petrecere din Capitală unde a cântat alături de nimeni altul decât Adi Minune, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Cei doi, aflați la o masă cu alți cântăreți, auzind acordurile, nu s-au mai putut abține și s-au întrecut în vocalize. Invitații s-au bucurat extrem de tare când le-au auzit glasurile puternice împreună.

Marcel Pavel a mai cântat alături de manelist la botezul copilului său, în anul 2013. “Multumesc tuturor colegilor mei, lui Adi Minunea, Connect-R, Luminita Anghel, Monica Anghel, Marian Mexicanu… imi cer scuze daca uit pe cineva” a spus Marcel Pavel la ProTV.

Marcel Pavel, pauză vocală

Marcel Pavel a ajuns de urgență la medicul stomatolog, iar, mai apoi, a fost supus unei interveții chirurgicale complicate. „Sunt în pauză. Am fost suspus la două intervenţii de implant dentar. Am crezut că recuperarea este mult mai dificilă, dar m-am înşelat. Am trecut foarte uşor şi mă recuperez destul de bine”, a spus artistul. „Multe vise din bagajul meu s-au împlinit. Ar fi multe de spus.

Primul vis al meu a fost acela de a avea tobele mele proprii. Era visul meu să ajung unul dintre cei mai mari toboşari ai lumii. Al doilea vis era să avem un televizor pentru că nu aveam. Iar următorul vis era să devin un artist. (…) Când tata venea mai târziu făcea un minispectacol cu noi ca să le arate colegilor lui cât de buni suntem. Era un fel de educaţie mai dură. Dacă greşeam ne dădea cu arcuşul în cap. Tata era destul de strict. Tata era genial”, a spus Marcel Pavel.