Life

Marcel Pavel vrea 200.000 €, daune morale, de la Cozmin Gușă: “Îl dau în judecată! O să plătească bani grei”

15.04.2021 | 13:03
Marcel Pavel vrea 200000 E daune morale de la Cozmin Gusa Il dau in judecata O sa plateasca bani grei
Marcel Pavel vrea daune de 200.000 de euro de la Cosmin Gușă. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Supărat pe acuzațiile aduse de politician într-o emisiune TV, Marcel Pavel este decis să își găsească dreptatea în instanță. Artistul este decis să îl dea în judecată pe Cozmin Gușă, după ce a fost acuzat că s-a prefacut că are COVID și că îmbolnăvirea cu temutul virus era prevăzută în contract.

Prietenia de 20 de ani dintre Marcel Pavel și Cosmin Gușă s-a dus pe apa sâmbetei, iar cei doi urmează să se întâlnească în instanță.

ADVERTISEMENT

Cântărețul vrea să ceară daune în valoare de 200.000 de euro, după ce Gușă a spus public că Pavel a munțit atunci când a spus că are Covid-19.

Marcel Pavel îl dă în judecată pe Cozmin Gușă și cere 200.000 euro daune morale

“O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID și că nu am avut boala. Nu știu de ce a declarat asta. M-a sunat înainte cu 2 zile, i-am trimis și secrețiile de sânge și buletinul testelor pozitive la COVID  și seara apare la TV și spune că nu am nimic și că mă prefac, că am primit bani.

ADVERTISEMENT

Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă și iată că acest om, despre care am crezut  că îmi e prieten, face declarații în defavoarea mea care au adus un linsaj media asupra mea. Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puțin 200.000 de euro. 

Eu nu l-am sunat să îi reproșez ceva, îl dau în judecată. Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite TV și mi se pare că le știe pe toate”, i-a spus Marcel Pavel lui Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Supărările artistului nu se opresc aici. Marcel Pavel trece prin clipe dificile în familie, după ce soacra lui a decedat în urmă cu o săptămână, iar mama lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

“Mama se află în spital, a suferit ieri o intervenție chirugicală, a trecut cu brio și mulțumim personalului medical. Noi am avut și o mare pierdere în familie, mama soției mele a decedat săptămâna trecută”, a marturisit artistul la Exclusiv VIP

ADVERTISEMENT

Venit în emisiune cu fiica lui, Yuvenalia, Marcel Pavel a aflat cu surprindere că fetița i-a simțit foarte tare lipsa pe toată perioada internarii în spital, infectat cu COVID.

Yuvenalia
Yuvenalia, fiica lui Marcel Pavel

 

 

 

ADVERTISEMENT