Life
notix pixel id

Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „Alaltăieri am vorbit cu ea”

FANATIK l-a contactat pe Marcel Pavel pentru a afla ce știe despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, infectată cu coronavirus cu toate că este vaccinată.
24.09.2021 | 15:03
Marcel Pavel, despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „Alaltăieri am vorbit cu ea”
Marcel Pavel a vorbit la telefon cu Monica Anghel, iar artista i-a spus că este bine. Foto: ziare.com/ Wikipedia
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a declarat, pentru FANATIK, că a vorbit alaltăieri la telefon cu Monica Anghel și artista i-a transmis că “este ok”. Cântăreața este în permanentă legătură cu medicul ei de familie și urmează toate indicațiile acestuia, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

Marcel Pavel a mai spus că nu știe alte informații suplimentare despre starea de sănătate a Monicăi Anghel, însă speră să aibă o formă ușoară având în vedere că este vaccinată cu schema completă.

Cântărețul a spus că e foarte important ca oamenii să se protejeze mai ales în această perioadă, el știind foarte bine ce înseamnă să ai Covid. A descris această boală ca fiind una perversă și le-a recomandat oamenilor să nu se joace cu sănătatea lor.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, despre situația cântăreței Monica Anghel: „Mi-a zis că e ok”

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. 

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint. Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a declarat Marcel Pavel, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

O serie de alte personalități, infectate cu coronavirus în valul 4 al pandemiei

Monica Anghel a anunțat, joi, pe pagina ei de Facebook că este infectată cu noul coronavirus, îndrăgita artistă fiind complet vaccinată.

Cântăreața a postat o fotografie cu ea, spunându-le prietenilor din mediul virtual că are Covid și le-a transmis să aibă grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Nu este singura persoană publică pe care acest virus a afectat-o în valul 4 al pandemiei. Theo Rose, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Irinel Columbeanu sunt alte câteva nume sonore care se confruntă cu Covid-19.

Elena Merișoreanu a ajuns pe 17 septembrie la Matei Balș, după ce a sunat la 112 acuzând simptome specifice noului coronavirus. Starea de sănătate a artistei este una bună, căci aceasta nu a făcut o formă gravă a bolii.

ADVERTISEMENT

Și Viorica de la Clejani și Theo Rose sunt bine, cele două comunicând publicului că nu trebuie să se preocupe pentru ele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri