ADVERTISEMENT
News

Marcel Pavel este foarte supărat după ce s-a aflat că are coronavirus: „Cât să fii de câine și de bătut în cap”

Autor: Narcis Roșioru | 20.06.2020 | 10:27
Marcel Pavel este foarte supărat după ce s-a aflat că are coronavirus: „Cât să fii de câine și de bătut în cap”
Marcel Pavel este foarte supărat după ce s-a aflat că are coronavirus: „Cât să fii de câine și de bătut în cap”. Sursa foto: Facebook / Marcel Pavel

Artistul MArcel Pavel, diagnosticat recent cu noul coronavirus, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care se declară supărat și mâhnit din cauza unor oameni care l-au acuzat că s-a infectat intenționat.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a postat, sâmbătă, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce s-a aflat că are coronavirus, spunând că este supărat pe cei care l-au acuzat că vrea să profite de pe urma diagnosticului.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele!

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, supărat pe cei care i-au scris mesaje denigratoare

Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…!”, a scris Marcel Pavel pe rețeaua de socializare.

Îndrăgitul intrepret spune că trece prin momente dificile, iar unele mesaje primite nu-l ajută deloc să treacă peste această perioadă. Drept urmare, artistul spune că îi va bloca pe care îi trimit mesaje pline de ură.

ADVERTISEMENT

„Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți!

Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea!”, a continuat cântărețul în postarea sa.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că îi va bloca pe utilizatorii care nu îi sunt alături

Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…),…

Nai-post ni Marcel Pavel noong Biyernes, Hunyo 19, 2020

Marcel Pavel le cere oamenilor să înceteze cu altfel de mesaje și spune că pe pagina sa nu va permite astfel de reacții.

„Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva!

ADVERTISEMENT

Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”, mai scrie Marcel Pavel pe pagina sa de Facebook.

Artistul mai scrie că a fost diagnosticat cu dublă pneumonie, pe lângă faptul că este infectat cu noul coronavirus, astfel că starea sa de sănătate nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT

„Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu!

Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a încheiat celebrul cântăreț postarea de pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!