Life

Marcel Pavel, în doliu. Cântărețul și-a pierdut mama. Ce mesaj emoționant a lăsat vedeta

Marcel Pavel (61 de ani) trece prin momente dureroase după ce femeia care i-a dat naștere s-a stins din viață. Mama artistului era grav bolnavă.
11.08.2021 | 08:00
Marcel Pavel in doliu Cantaretul sia pierdut mama Ce mesaj emotionant a lasat vedeta
ADVERTISEMENT

Cântărețul este devastat de moartea mamei sale, pe care o iubea enorm și pentru care avea un respect uriaș. Vedeta regretă profund pierderea suferită în urmă cu foarte puțin timp.

Marcel Pavel a lăsat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde a mărturisit că a avut mereu teama de a-și pierde părinții, artistul având numai cuvinte de laudă la adresa lor.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” a vorbit despre familia sa, pe care a apreciat-o întotdeauna pentru tot ce a făcut pentru dezvoltarea sa.

Marcel Pavel, clipe dureroase. Celebrul artist a anunțat că mama sa a decedat

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate.

ADVERTISEMENT

Am crezut totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire,dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără durere printre stelele eternității! 

ADVERTISEMENT

Adio… sau la revedere, scumpă mamă!”, este mesajul emoționant lăsat de artist pe pagina sa de Facebook, unde a primit condoleanțe din partea fanilor săi.

Marcel Pavel suferă după pierderea mamei sale, care deși grav bolnavă, a avut grijă să-i fie aproape și să-l surprindă cu tot felul de gesturi. Vedeta a povestit la un moment dat că femeia care l-a născut a făcut un gest ce nu va fi uitat.

ADVERTISEMENT

Deși suferind de diabet, cu patru injecții pe zi, femeia nu s-a dat în lături și a fost prezentă la unul dintre concertele fiului ei, unde s-a prezentat la final, pe scenă, cu un buchet de trandafiri.

Marcel Pavel: ”E viața mea mama mea”

Momentul este unul memorabil pentru cântăreț, care nu a ezitat niciodată să vorbească despre familia sa, despre figura paternă precizând că era mai dur acasă, dar nu și în rest.

„E viața mea mama mea. M-a copleșit. Tata era cam oscilatoriu, dar un talent extrem. De la el am moștenit. Tata era foarte dur. Acasă era extrem de dur, când ieșea din casă era un om dulce.

Era simpatic cu toți, numai cu noi nu prea. Eu sunt cel mai mic dintre frați”, a povestit Marcel Pavel, în urmă cu mai bine de 3 ani, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT