Life

Marcel Pavel, în lacrimi la emisiunea lui Cristi Brancu: ”Am avut mereu această teamă”

Marcel Pavel (61 de ani) demonstrează că este o persoană foarte sensibilă când vine vorba de familia sa.
10.10.2021 | 13:48
Marcel Pavel in lacrimi la emisiunea lui Cristi Brancu Am avut mereu aceasta teama
Marcel Pavel, în lacrimi la emisiunea lui Cristi Brancu: ”Am avut mereu această teamă”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a izbucnit în lacrimi în cadrul show-ului moderat de Cristi Brancu, la Prima TV, unde a fost invitat recent. Prezentatorul a atins un subiect foarte sensibil pentru vedetă.

Artistul a trecut prin momente grele în luna august a acestui an când și-a pierdut mama, lucru pe care gazda emisiunii îl cunoaștea destul de bine.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, în lacrimi. Ce subiect sensibil a atins prezentatorul Cristi Brancu

„Marcel, eu ți-am trimis mesaj atunci. Mie mi s-a rupt sufletul pentru că mama ta a fost o eroină a acestei lui.

Cred că o parte din puterea și frumusețea acestei lumi a plecat odata cu ea”, a spus Cristi Brancu în emisiunea sa, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, suferința lui Marcel Pavel este în continuare vie și chiar a început să plângă pe micile ecrane amintindu-și de cea care l-a adus pe lume.

„Aș fi vrut să nu amintim de treaba asta, dar daca tu vrei așa… Da… nu mă așteptam să deschizi subiectul acesta, sincer”, a declarat artistul, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Solistul a refuzat să vorbească mai mult despre mama sa care a pierdut lupta cu boala de care suferea. Din nefericire, în urmă cu mai bine de 5 luni a murit și mama soției sale.

Marcel Pavel suferă după moartea mamei sale. Femeia avea diabet

Marcel Pavel este îndurerat și acum după pierderea suferită. Vedeta a avut o legătură specială cu mama sa pentru care avea numai cuvinte de laudă și căreia i-a lăsat un mesaj emoționant în online.

ADVERTISEMENT

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate.

Am crezut, totuși, că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!”, a scris solistul în luna august, pe Facebook.

Mama vedetei suferea de aproximativ 10 ani de o boală cumplită, diabet. Din această cauză a ajuns de multe ori la spital, fiind dependentă și de insulină.

Afecțiunea i-a afectat toate organele interne, dar cu toate astea femeia a luptat în continuare și a dus boala pe picioare până când în august 2021, organismul ei a cedat.

 

ADVERTISEMENT