Life

Marcel Pavel pe scenă de Crăciun alături de copiii lui: „Extrem de emoționat, nu-mi găseam cuvintele!”

Marcel Pavel a susținut un concert de Crăciun la Opera Națională București alături de artiști consacrați, dar cele mai uimitoare apariții pe scenă au fost ale copiilor lui.
24.12.2022 | 16:52
Familia Pavel pe scenă
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel în vârstă de 63 de ani este artistul care prin vocea sa, ajunge direct la inimile fanilor lui. Cu o carieră de succes, cântărețul le-a transmis și copiilor lui darul divin de a încânta prin muzică.

Marcel Pavel a concertat alături de cei trei copii ai lui la Opera Națională București

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, iar emoțiile sunt puternice în această perioadă. De aceea, Marcel Pavel a urcat în premieră pe scena Operei Naționale București alături de cei trei copii ai lui, Richard, Sasha și Iuvenalia Pavel.

ADVERTISEMENT

Copleșiți și emoționați au fost membrii familiei cântărețului, dar și cei din public, fiind fermecați de strălucirea de pe scenă. Cu lacrimi în ochi, au urmărit atenți din sală, Violeta Pavel, sora și fratele lui Marcel Pavel, fini, nepoți, prieteni buni și fani înfocați.

Concertul „Iarna spune povești” i-a reunit pe scenă pe Marcel Pavel și pe invitații lui, Iuvenalia Pavel, Sasha Pavel, Richard Pavel, Monica Anghel, Sanda Ladoși, Vlad Miriță, Diana Matei, Alecsandra Crișan, Maria Mihali, acompaniați de Orchestra și Corul Operei Naționale București, dirijor Daniel Jinga.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel copleșit de emoții pe scenă

„Acest concert pentru mine a însemnat foarte mult și înseamnă enorm și va însemna enorm. Faptul că a fost o încununare a sfârșitului acesta de an, având satisfacția extraordinară de a cânta din nou cu cei trei copii ai mei Iuvenalia, Sasha și Richard Pavel.

Pentru Iuvenalia a fost într-adevăr ceva inedit și, bineînțeles,  foarte nou pentru că nu a mai cântat niciodată cu mine pe scena Operei, iar pentru Sasha și Richard de asemenea, pentru că nici ei nu au mai concertat pe scena Operei Naționale București.” a declarat pentru FANATIK, Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Au strălucit în adevăratul sens al cuvântului toți artiștii care au urcat pe scenă și au cântat magnific pentru publicul adunat. Reacțiile nu s-au lăsat așteptate, iar urările de bine au curs nenumărate după concertul de Crăciun.

„Așa cum au spus spectatorii concertului meu, toți au strălucit, dar culminând cu strălucirea extraordinară a Iuvenaliei. Rochia aleasă Iuvenaliei a fost extraordinară, toată lumea a rămas stupefiată de frumusețea ei, de frumusețea rochii de asemenea, are atitudine.” a spus Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a cântat alături de copiii lui pe scenă

Cântărețul a vrut să ofere fanilor lui un concert de zile mari la sfârșit de an. Emoțiile, însă, l-au copleșit pe Marcel Pavel până la lacrimi când și-a văzut copiii pe scenă, aplaudați de o sală întreagă.

„A fost o încununare a anului acesta, extraordinară de bună zic eu. Dumnezeu ne-a trimis în dar acest concert, dacă pot spune așa, pentru că sunt într-adevăr extrem de încântat și emoționat totodată de faptul că am reușit să fiu împreună cu copiii mei la acest concert, acompaniați de Orchestra și Corul Operei Naționale București, dirijor Daniel Jinga.

Mulțumim, domnului Daniel Jinga pentru implicare, pentru sprijin de asemenea și le mulțumesc și colegilor mei de scenă Monica Anghel, Sanda Ladoși, Vlad Miriță, Andrei Lazăr, Maria Coman, Maria Mihali, Diana Matei, Mariei Buză cea care a prezentat, care a fost foarte haioasă de altfel, și tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea acestui concert care s-a numit Iarna spune povești, Marcel Pavel și invitații săi.” a precizat cântărețul.

Artiști de mici, copiii lui Marcel Pavel sunt obișnuiți cu lumina reflectoarelor și fac deliciul publicului de fiecare dată când au ocazia. Sub aripa protectoare a tatălui lor, cei doi băieți și fetița cântărețului au învățat să cânte, dar și să încânte oamenii prin muzica și talentul care le curge prin vene.

„Nu-mi găseam cuvintele eu care sunt un guraliv.”

Extrem de emoționat, nu-mi găseam cuvintele eu care sunt un guraliv de felul meu. Am verbul la mine, dar deja îmi dispăruse verbul, nu-l mai găseam pentru că eram emoționat datorită prezenței copiilor mei pe aceeași scenă cu mine. Mă gândeam la ei, mă gândeam la încununarea acestui an. Atât de frumos și emoționant a fost pentru mine, a fost plin de încărcătură emoțională acest concert. Publicul prezent a fost extrem de încântat și le mulțumesc foarte mult pentru prezență.” a specificat cântărețul.

Copiii lui Marcel Pavel au făcut față cu brio provocării de a cânta pe scenă cu artiști renumiți și nu s-au lăsat mai prejos, deși erau înmărmuriți de emoții. Sub atenta privire a mamei lor, care i-a urmărit minuțios din sală, cei trei magnifici au primit ropote de aplauze.

„La fel de emoționați ca mine, Iuvenalia a strălucit, s-au simțit extraordinar! Au simțit căldura aceea a publicului, implicarea orchestrei, a dirijorului, implicarea colegilor mei, a fost ca o familie acolo. M-am simțit extraordinar și ei s-au simțit la fel de bine. Sentimentele sunt extraordinar de intense pentru că un astfel de concert aduce într-adevăr un plus sufletesc fiind alături de familia mea pe aceeași scenă. Sentimente extraordinare, de iubire, de satisfacție, și pe partea profesională, și sentimentală.” a menționat pentru FANATIK, Marcel Pavel.

„Să fim sănătoși cu toții!”

Crăciunul este special, iar iubirea familiei în această perioadă este esențială. Cântărețul parcă nu-și mai dorește nimic material sau cel puțin nu mai pune preț pe bani, primordiale fiind sănătatea, fericirea și liniștea.

„Îmi doresc să fim sănătoși cu toții,  familia mea în primul rând, copiii mei, tot neamul meu românesc, toți românii mei și toată planeta aceasta să fie sănătoasă și la trup, și la minte. Și-mi doresc din toată inima mea ca românii să se trezească puțin la realitate și să-și unească sufletele, să fim mai uniți.

Măcar acum să ne aducem aminte, cu ocazia Nașterii Mântuitorului, că toți suntem muritori și nu e nimeni mai presus decât celălalt. Cel mai presus e doar Dumnezeu, atât, Domnul Iisus! Îmi doresc să fim uniți și să avem o țară prosperă și să ne trezim puțin la realitate.

Urez tuturor celor care citesc aceste rânduri, la mulți ani, Crăciun fericit și să aibă un an mai bun decât cel care va trece! Urez din tot sufletul meu să fie pace și liniște, și să fim sănătoși cu toții!” a încheiat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Cu cine este căsătorită arbitra despre care Gigi Becali a spus
Cu cine este căsătorită arbitra despre care Gigi Becali a spus "Dacă avea inteligență...dar, femeie, ce vrei?"
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același...
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același lucru. Cum își controla pastorul din Arad fiicele
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai...
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai mare șpagă în valiză
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii...
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți la 2 Mai este în sală
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Telefonul mobil care se poartă la mână, noua modă în lume
Telefonul mobil care se poartă la mână, noua modă în lume
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de...
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de prizonieri, spune o aliată a opozantului. Ea îl acuză pe Putin de crimă
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman și ce s-a dat de pomană, în...
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman și ce s-a dat de pomană, în pachete: „Era omor, au luat și câte trei”