Life

Marcel Pavel, primul mesaj de pe patul de spital: ”Nenorocirea asta s-a abătut asupra mea, fiindu-mi aproape fatală”

19.06.2020 | 10:08
Marcel Pavel primul mesaj de pe patul de spital Nenorocirea asta sa abatut asupra mea fiindumi aproape fatala
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a revenit pe rețelele de socializare după ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus și a ținut să transmită un mesaj de pe patul de spital. Renumitul cântăreț a mărturisit că a fost la un pas de moarte din cauza virusului și a unei duble pneumonii.

Concurentul „Te cunosc de undeva!” este dezamăgit că majoritatea jurnaliștilor nu au tratat subiectul bolii sale cumsecuvine, ci mai degrabă s-au comportat precum niște „hiene” în căutarea informațiilor despre starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram unde a publicat și o imagine de la Matei Balș, acolo unde este internat.

Cântărețul Marcel Pavel, primul mesaj după ce a fost confirmat cu coronavirus

„Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

ADVERTISEMENT

Celelalte publicații și posturi TV m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!

Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului «Matei Balș», condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! 

ADVERTISEMENT

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului «Matei Balș».

Le mulțumesc în mod special doamnei doctor Livia Hara (coincidența este aceea că doamna doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și mii de mulțumiri domnului Streinu Cercel!

ADVERTISEMENT

P.S. Dragi prieteni, vă mulțumesc din adâncul inimii pentru gândurile bune și susținere! Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze! Amin!”, a completat Marcel Pavel mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT