Life

Marcel Pavel, pus la dietă de fiica de 7 ani „Nu mai pot să-l văd cu burta mare” 

20.04.2021 | 13:21
Marcel Pavel pus la dieta de fiica de 7 ani Nu mai pot sal vad cu burta mare
Marcel Pavel, pus la dietă de fiica de 7 ani „Nu mai pot să-l văd cu burta mare” Sursa foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a fost pus la dietă de propria lui fiică, Iuvenalia, în vârstă de șapte ani, care a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că tatăl ei încearcă din greu să slăbească. Cei doi au fost invitați la „Vorbește lumea”, unde micuța a răspuns la câteva întrebări despre părintele ei.

Iuvenalia a recunoscut că se înțelege destul de bine cu tatăl ei, însă nu el este părintele cu care fetița se distrează cel mai mult, ci mama ei.

ADVERTISEMENT

Gabriel Coveșanu și Lora i-au pus întrebări destul de picante fetiței lui Marcel Pavel, care a fost nevoită să scoată la suprafață anumite „secrete” din familia îndrăgitului cântăreț.

Marcel Pavel, pus la dietă de fiica de 7 ani „Nu mai pot să-l văd cu burta mare”

„Vezi ce spui, că vezi ce ți se întâmplă”, l-a avertizat Iuvenalia pe tatăl ei, înainte ca cei doi prezentatori să-i adreseze întrebările. Cove a fost curios să afle cu cine se distrează cel mai mult, iar micuța a răspuns, fără să stea pe gânduri, „mama”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu fac nicio năzbâtie”, a mai spus fiica lui Marcel Pavel la „Vorbește lumea”. Tatăl ei a confirmat acest lucru și le-a spus prezentatorilor că este un copil foarte „cuminte și cerebrală”.

Iuvenalia a mai spus că tatăl ei încearcă să țină dietă, pentru că vrea să dea jos opt kilograme, iar ea și-a luat angajamentul de a-l supraveghea în acest proces.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ceva. El face gimnastică și eu trebuie să-l controlez, că e la dietă (…) O să fac tot ce se poate ca să slăbească, că nu mai pot să-l văd cu burta mare”, a fost răspunsul fiicei artistului, care a stârnit hohote de râs în platoul de la Pro TV.

„Deci nu pot să cred că a spus asta!”, a fost reacția lui Marcel Pavel atunci când a auzit răspunsul fetiței lui.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel este căsătorit de aproape trei decenii cu Violeta și au trei copii împreună, Sasha, Richard și Iuvenalia. Fetița studiază pianul la un liceu de muzică, manifestându-și interesul pentru acest domeniu, la fel ca frații ei.

ADVERTISEMENT