Life

Marcel Pavel, reacție neașteptată, în direct, la Pro TV. Ce l-a deranjat pe artist: „Vă iau pe voi la bătaie”

Marcel Pavel a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebat cum ar reacționa dacă ar face cunoștință cu un posibil viitor „ginere”.
07.09.2022 | 13:19
Marcel Pavel reactie neasteptata in direct la Pro TV Ce la deranjat pe artist Va iau pe voi la bataie
Marcel Pavel, reacție neașteptată la Vorbește lumea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întrebat ce ar face dacă fiica lui ar veni acasă cu un băiat, Marcel Pavel a avut o reacție neașteptată. Artistul a lăsat impresia că va fi un adevărat socru de coșmar.

Marcel Pavel, reacție neașteptată când a fost întrebat despre un potențial pretendent al fiicei sale

Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, iar prezentatorii, Bogdan, Shurubel, precum și Lili Sandu, vedeta care a înlocuit-o pe Adela Popescu în noul sezon, l-au supus pe artist la un test.

ADVERTISEMENT

Provocarea se numește „Ce ai face dacă”, iar Marcel Pavel trebuia să răspundă mai multor întrebări ipotetice. Chiar dacă părea ușor, artistul a fost luat prin surprindere.

Solistul este tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani. Deși este încă mică, Yuvenalia a debutat deja pe scena Operei Române. Micuța practică baletul, asemenea mamei sale, Violeta.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel este un tată grijuliu și a demonstrat acest lucru atunci când a fost întrebat ce ar face dacă fiica lui ar veni acasă cu un potențial iubit.

Artistul i-a „amenințat” pe prezentatorii de la Vorbește lumea

„Ce ai face dacă fiica ta ar veni acasă să-ți prezinte un băiat?”, a întrebat Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Ideea nu a fost deloc pe placul cântărețului, care imediat a cerut să se schimbe subiectul și chiar i-a amenințat, în glumă, pe moderatori.

„Eu zic să schimbăm subiectul, că vă iau pe voi la bătaie. Ce să fac? Îi dau un pumn prima oară și după aceea să vedem”, a fost reacția lui Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Ce ar face Marcel Pavel dacă și-ar pierde vocea?

De altfel, fiind nevoit să se transpună în ipostaza în care s-ar trezi într-o dimineață fără vocea care l-a consacrat, Marcel Pavel a mărturisit că întreaga sa viață ar fi dată peste cap. Pentru artistul în vârstă de 63 de ani, muzica e totul, iar din punctul său de vedere, nu ar putea practica o altă meserie.

„Nici nu știu. Deja, o jumătate din viața mea s-ar duce. Vorbesc serios, chiar mai mult. Este existența mea muzica.

Eu la 63 de ani nu mai am ce să fac, nu mai merge. Dar vocea încă funcționează bine, zic eu”, a spus Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT