Life

Marcel Pavel și-a spus secretul dureros: “Mă apăsau îngrozitor”

Marcel Pavel s-a destăinuit în cadrul unui interviu emoționant despre momentele care l-au marcat și îl bântuie și astăzi
09.05.2023 | 17:03
Marcel Pavel sia spus secretul dureros Ma apasau ingrozitor
Marcel Pavel, destăinuiri dureroase despre lipsurile din copilărie. Ce i-a marcat adolescenta
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel este un nume consacrat în România, însă viața lui nu a fost deloc lipsită de greutăți. Are una dintre cele mai puternice voci și ai putea spune că talentul i-a oferit o viață de poveste. Lucrurile nu sunt deloc așa, dimpotrivă. Artistul a vorbit despre cele mai dificile traume cu care s-a confruntat, dar și ce urme adânci au lăsat acestea

Artistul face destăinuiri dureroase despre traumele sale

Marcel Pavel se bucură în prezent de un statut prosper, însă copilăria lui nu a fost deloc ușoară. Primii ani din viață au fost marcați de lipsuri și greutăți, Marcel Pavel și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioadele grele.

ADVERTISEMENT

“În copilărie am avut parte de lipsuri îngrozitor de mari.Făceam o comparație între condițiile de trai pe care le avea familia noastră și familiile lor.De la tata țin minte doar mirosul de alcool, din păcate. A fost un geniu, dar a avut patima aceasta. L-am înțeles mai târziu când am realizat că nu a avut cu cine să cânte la nivelul lui. Fiind un oraș mic, s-a sacrificat pentru noi” , a dezvăluit Marcel Pavel în cadrul podcastului lui Adrian Artene. 

Marcel Pavel: “Făceam o comparație între cum trăia familia noastră și familiile lor”

Cu o mamă care încerca să facă față lipsurilor și un tată cu vicii, Marcel Pavel a avut parte de multe greutăți. A suferit enorm în copilărie,însă nu arăta. Suferința în tăcere și faptul că prietenii săi erau din familie de intelectuali, l-au făcut pe Marcel Pavel să știe că vrea să răzbească.

ADVERTISEMENT

“Mă apăsau îngrozitor,(n.r problemele familiale) dar încercam să le țin deoparte. Mă apăsau în subconștientul meu… După ce am conștientizat, a început să mă apese, efectiv. Făceam comparația între colegii mei. Am avut, eu știu, norocul de a copilări cu familii deosebite, doctori, profesori. Făceam o comparație între condițiile de trai pe care le avea familia noastră și familiile lor”, a spus Marcel Pavel în cadrul podcastului lui Adrian Artene.

Marcel Pavel, despre traume:”Mergeam în picioarele goale și vindeam sticle”

Interpretul piesei “Frumoasa mea” nu se plânge de copilăria grea, dimpotrivă. Acesta susține că fix greutățile pe care le-a avut de înfruntat l-au făcut să realizeze cât poate. Și, exact ca idolul său, Nică din Amintiri din copilărie, Marcel Pavel știa ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

“Dacă-mi luau o pereche de teniși, tata sau mama, eu îi rupeam a doua zi la fotbal. Și mergeam în picioarele goale mai mult. Eu eram servitorul servitoarei medicilor, mă trimitea să iau sifoane. Și-mi dădea 25 de bani sau 50 de bani și eu mergeam să joc poker cu banii ăia. Vindeam sticle goale, mă descurcam. Am fost un fel de Creangă la oraș”, a spus Marcel Pavel pentru sursa citată.

Marcel Pavel, amintirile adolescenței: “Jucam poker, fumam și dormeam în cazemate”

Artistul cu voce inconfundabilă nu a fost în niciun caz un copil cuminte, susține el. A făcut năzbâtii, și-a mai supărat părinții, însă povestește toate acestea cu nostalgie și asumare.

ADVERTISEMENT

“Numai năzbâtii făceam. Jucam poker, fumam, mergeam la pescuit la 4 dimineața chiar dacă nu prindeam nimic. Dormeam în cazemate, nu ajungeam acasă noaptea. A fost frumoasă copilăria mea, chiar dacă a avut lipsuri materiale îngrozitor de mari”, a concluzionat Marcel Pavel în cadrul podcastului lui Adrian Artene.

ADVERTISEMENT