Life

Marcel Pavel, val de ură după infectarea cu coronavirus. N-a mai trăit niciodată așa ceva: “Mă blestemau, mă înjurau”

Marcel Pavel este în continuare marcat de noul tip de coronavirus, după ce a luat boala în vara anului trecut.
31.10.2021 | 22:08
Marcel Pavel val de ura dupa infectarea cu coronavirus Na mai trait niciodata asa ceva Ma blestemau ma injurau
ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut parte de un val de ură enorm după ce a aflat că este infectat cu Covid-19, foarte mulți oamenii scriindu-i și jignindu-l într-un fel foarte urât.

În plus, vedeta susține că nu a mai trăit niciodată momentele respective, asta pentru că era acuzat de fani că a primit bani să spună că a făcut boala.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel spune că a ajuns să fie luat la mișto de internauți, care i-au spus că este responsabil pentru izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Marcel Pavel, afectat după infectarea cu virusul din China. Ce i-au scris fanii

„Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000.

ADVERTISEMENT

Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. 

Spuneau că eu am adus Covidul în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc”, a spus Marcel Pavel la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” nu dorește să vorbească prea mult despre acest subiect, care este în continuare sensibil pentru foarte multă lume.

Marcel Pavel, despre vaccinare: ”Nu răspund”

Artistul a refuzat să răspundă unei curiozități, fără să spună dacă s-a vaccinat împotriva Covid-19 sau nu, mai ales după ce s-a infectat cu virusul din China.

ADVERTISEMENT

„Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate”, a mai completat Marcel Pavel, în aceeași emisiune.

Cântărețul a fost internat la „Matei Balș” în vara anului 2020, plămânii săi fiind afectați în proporție de 60%. Din păcate, vedeta a suferit foarte mult de pe urma bolii.

Marcel Pavel a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a fost dus cu izoleta la spital, asta după ce inițial credea că are o simplă pneumonie.

ADVERTISEMENT