Fotbal intern

Marcel Popescu a explicat cum echipele românești pot relua campionatul în Turcia: „Federația Turcă trebuie să aibă o listă cu stadioanele omologate”

22.04.2020 | 20:44
Marcel Popescu a explicat cum echipele romanesti pot relua campionatul in Turcia Federatia Turca trebuie sa aiba o lista cu stadioanele omologate
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre posibilitatea ca cluburile din Liga 1 să reia meciurile în Antalya, Turcia.

Marcel Popescu a explicat cum echipele românești pot relua campionatul în Turcia

Marcel Popescu a explicat felul în care echipele românești pot relua campionatul în Turcia: „Este greu, dar pentru sănătate este în regulă, jucătorii ar urma să stea într-un hotel, dacă duci 14 echipe, trebuie să duci și arbitrii meciurilor și observatori, iar Federația Turcă trebuie să aibă o listă cu stadioanele omologate pentru desfășurarea jocurile.

ADVERTISEMENT

Vor fi șapte meciuri duminică sau luni. E foarte normal ca una din echipe să facă o contestație că a jucat pe un teren neomologat și să câștige. Totodată trebuie să vezi ce se întâmplă și cu fotbalul din Turcia”.

„Nu cred că vor veni notificări mai devreme de 5 mai, iar în momentul când vom avea ceva palpabil putem discuta mai mult.

ADVERTISEMENT

Dispensa pentru problemele financiare pentru o lună mi se pare normală, suntem chiar promotorii ideii să se amâne cu o lună perioada de licențiere”, a mai spus Marcel Popescu.

„Vrem o competiție puternică! Nu ne jucăm cu soarta jucătorilor”

„Vrem o competiție puternică, o competiție corectă și suntem conștienți că nu ne putem juca cu soarta jucătorilor. Au plecat de la echipă trei jucători, îi mai avem pe Gardoș și Mățel care sunt la final de contract. 

ADVERTISEMENT

Dacă Liga și Federația ar face un pachet, mai ales acum când e criză maoră în turism, sunt șanse să coste mai mult. În acest moment e o ecuație cu foarte multe necunoscute și suntem numai în scenarii ipotetice, deci nu am cum să mă pronunț”, a continuat Marcel Popescu.

„Dacă am fi avut o infrastructură la nivel național, cu echipe cu baze de pregătire proprii era mai bine. Mergem puțin legați la ochi”, a mai declarat managerul general al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT