Fotbal intern

Marcel Popescu a explicat motivul pentru care Universitatea Craiova s-a despartit de un jucător important: „Probabil a semnat în altă parte”

14.05.2020 | 20:15
Marcel Popescu a explicat motivul pentru care Universitatea Craiova sa despartit de un jucator important Probabil a semnat in alta parte
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general de la Universitatea Craiova, a vorbit despre motivul pentru care oltenii s-au despărțit de Claude Dielna, fundașul venit în iarnă.

Motivul pentru care Craiova s-a despărțit de Claude Dielna

Marcel Popescu a vorbit despre motivul pentru care Claude Dielna, fundașul adus în pauza de iarnă, s-a despărțit de Universitatea Craiova: Dielna era jucătorul nostru cu o opţiune de prelungire după data de 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Pentru simplul fapt că el nu a dorit să prelungească şi noi nu am activat opţiunea, bănuiesc că deja venind la Craiova el avea libertatea de a semna un alt contract cu un alt club, pentru că era în ultimele şase luni”.

„Ar fi ilogic să îl chemi acum, ca să ce? Cum să semnezi un contract pe două luni ca să fie eligibil, să aibă drept de joc, când el probabil din 1 iulie are semnat în altă parte?”, a mai spus Marcel Popescu pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu a fost bucuros pentru că antrenamentele se pot relua pe 15 mai

Marcel Popescu a reacționat pozitiv, după anunțul lui Klaus Iohannis, conform căruia sportivii de performanță români își pot relua antrenamentele începând cu data de 15 mai:

„Era de așteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitatea. Preparatorul fizic are situația la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă de poate face după 15 mai.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică.

Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează.”.

„Ce se știe e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunța la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene”, a fost reacția lui Marcel Popescu, președintele Universității Craiova.

  • 15 mai este data la care starea de urgență cauzată de pandemia de coronavirus se termină în România
ADVERTISEMENT