Marcel Popescu, agresat de un fotbalist de la FCU. “L-am scuipat!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
08/07/2018, 09:05
Marcel Popescu, agresat de un fotbalist de la FCU. “L-am scuipat!” GALERIE FOTO
Marcel Popescu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, în timp ce susţinea o conferinţă de presă! A fost agresat de un jucător de la FCU

Marcel Popescu, preşedintele echipei Universitatea Craiova, a fost agresat de Andrei Preda, portarul de la FCU, formaţie care a promovat în Liga 3 şi este finanţată de Adrian Mitutelu. Chiar fotbalistul a dezvăluit cum a decurs scandalul dintre el şi oficialul din Liga 1 Betano.

“L-am prins la solar. A vorbit urât prin oraş despre mine şi l-am prins acolo. L-am scuipat, l-am luat de ureche. Am intrat peste el în solar, dar s-a închis acolo. El merge mereu la solar din câte ştiu eu. Avea şi nişte obiecte dubioase cu el, cine ştie ce făcea pe acolo. Poliţia n-a venit“, a spus Andrei Preda, conformgsp.

Marcel Popescu neagă că a fost agresat de fotbalistul de la FCU

De partea cealaltă, Marcel Popescu, preşedintele echipei Universitatea Craiova, susţine că Andrei Preda, fotbalist cunoscut drept “Gogoasă”, minte. “Dacă există unu la o sută de mii adevăr în ceea ce spune acest Andrei Preda eu părăsesc România. Să spună la ce solar am fost eu? Să vină cu dovezi. E simplu!”

Andrei Preda, fotbalistul de la FCU, a recunoscut că l-a agresat pe Marcel Popescu
Andrei Preda, fotbalistul de la FCU care l-a agresat pe Marcel Popescu
Închide ×