Fotbal intern

Marcel Popescu, avertisment înainte de Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: ”Partida trebuie tratată cu maximă seriozitate”

27.08.2020 | 17:56
Marcel Popescu avertisment inainte de Lokomotiv Tbilisi  U Craiova Partida trebuie tratata cu maxima seriozitate
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va înfrunta pe Lokomotiv Tbilisi astăzi, în primul tur preliminar al Ligii Europa. Marcel Popescu, oficial al oltenilor, a vorbit despre jocul din Georgia.

Meciul se va disputa pe stadionul „Mikheil Meskhi 2”. Popescu spune că echipa sa va trebui să nu-și subestimeze adversarul. Oficialul oltenilor este de părere că Universitatea este dezavantajată de faptul că meciul se joacă într-o singură manșă.

ADVERTISEMENT

„Partida trebuie tratată cu maximă seriozitate. Responsabilitatea trebuie să fie maximă. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, pentru că dacă mereu ne întâlnim cu monștrii ai fotbalului care s-au născut prin Kazahstan și prin alte părți, și în Malta, intrăm în derizoriu.

”Problema este că se joacă un singur meci”

Problema este una singură, fiind atipic formatul calificării, iar în Euro Ligă (n.r. Europa League) se joacă un singur meci, efectiv se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să duc meciul ăsta la niște cote extraordinar de valoroase”, a spus Marcel Popescu, înaintea jocului dintre cele două echipe, pentru ProSport LIVE.

Tehnicianul adversarei noastre, Giorgi Chiabrishvili (40 de ani), crede că formația sa nu a avut noroc la tragerea la sorți deoarece va întâlni cea mai puternică adversară. Totodată, acesta spune că presiunea este pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Am dat peste cel mai puternic adversar”

„Echipa se pregătește ca de obicei pentru un meci, iar majoritatea jucătorilor sunt sănătoși. Cert este că am dat peste cel mai puternic dintre cei patru adversari posibili și nu este chiar rău, deoarece este o provocare pentru echipa noastră și un fel de test pentru a vedea la ce nivel suntem acum.

Am studiat amănunțit adversarul și am avut timp să oferim toate informațiile jucătorilor noștri în detaliu. Acum, principalul lucru este ceea ce va fi pe teren și cum vom putea să punem în practică planul tactic.

ADVERTISEMENT

Noi vom juca fără presiune, muncim în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea jocului nostru”,  a spus Giorgi Chiabrishvili.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,51 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT