Fotbal intern

Marcel Popescu, avertisment înainte de U Craiova – Viitorul Pandurii: “Să ne ferească Dumnezeu de norocul lui Real Madrid” Exclusiv

16.03.2021 | 13:47
Marcel Popescu avertisment inainte de U Craiova  Viitorul Pandurii Sa ne fereasca Dumnezeu de norocul lui Real Madrid Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va înfrunta pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorți care a avut loc marți. Astra și Dinamo se vor înfrunta în cealaltă semifinală a competiției.

Pare a fi o șansă uriașă pentru Universitatea Craiova să ajungă din nou în finala competiției. La fel ca în 2019, când oltenii câștigau finala cu Hermannstadt. Viitorul Pandurii, formație de Liga 2, este surpriza competiției. Totuși, gorjenii sunt pe locul 3 în campionat, la doar un punct de liderul ACS Poli Timișoara. Și cu un meci mai puțin disputat față de bănățeni.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, avertizează înaintea întâlnirii cu Viitorul Pandurii. Cere maximă seriozitate din partea jucătorilor lui Marinos Ouzounidis. Și-a amintit cum Real Madrid a fost eliminată în luna ianuarie din Copa del Rey de Alcoyano, formație din eșalonul al treilea din Spania.

Marcel Popescu nu crede că pot exista favoriți în Cupa României: “Avem toate motivele să o respectăm pe Viitorul Pandurii”

“Nu are rost să vorbim despre noroc, cu atât mai mult într-o competiție cum este Cupa României. Trebuie să tratăm aceste meciuri cu maximă seriozitate. Să ne ferească Dumnezeu de norocul lui Real Madrid. Cei de la Viitorul Pandurii au ajuns în semifinalele Cupei României, deci avem toate motivele să îi respectăm”, a declarat Marcel Popescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu vede un avantaj confruntarea cu Viitorul Pandurii doar din punct de vedere logistic. Universitatea va juca acasă primul meci, în perioada 13-15 aprilie. Returul este programat la Târgu Jiu, între 11 și 13 mai. Craiova ar urma să joace acasă și ultimul meci din sezonul regulat, dar și primul din play-off. Pentru că e aproape sigur că va termina prima parte a campionatului pe locul 3.

“Din punct de vedere logistic scăpăm de unele greutăți. Pentru că meciul tur se va juca între ultima etapă din sezonul regulat și prima din play-off. Noi avem acasă cu CFR Cluj în finalul primei părți a campionatului. Iar în prima etapă din play-off jucăm tot acasă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă acasă primul meci din semifinalele Cupei României. Avantaj din punct de vedere logistic pentru olteni

Cum meciul din Cupa României este tot acasă, scăpăm de o deplasare între cele două jocuri. Și oboseala care ar fi adus-o pentru jucători. Ne-ar bucura enorm ca lucrurile să meargă spre bine și să putem să jucăm cu spectatori”, a mai declarat Marcel Popescu.

Universitatea Craiova joacă marți, de la ora 19:00, în deschiderea etapei 28 din Liga 1, cu UTA, pe propriul teren. Marcel Popescu știe că arădenii își joacă poate ultima șansă de a intra în play-off. În plus, vremea ar putea afecta starea gazonului.

ADVERTISEMENT

“Este un meci foarte complicat cu UTA. Pentru ei este una dintre ultimele șanse de a ajunge în play-off, deci vor avea o mare ambiție. Sper că terenul este bun după ploile din aceste zile. Și UTA este o echipă care joacă fotbal, deci ar trebui să fie o partidă frumoasă”, a mai spus Marcel Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA: 1,98 este cota pentru “1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT