Fotbal intern

Marcel Popescu, detalii terifiante despre Mihai Roman: ”Nu-l vom lăsa să-și riște viața”

18.12.2020 | 16:45
Marcel Popescu detalii terifiante despre Mihai Roman Nul vom lasa sasi riste viata
ADVERTISEMENT

Managerul clubului Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a oferit detalii terifiante despre situația medicală a atacantului Mihai Roman, care are probleme la inimă.

În luna februarie, FANATIK a anunțat în exclusivitate că fotbalistul oltenilor are nişte extrasistole, bătăi în plus ale inimii, descoperite la întoarcerea din cantonamentul de iarnă din Antalya.

ADVERTISEMENT

Roman este al doilea fotbalist din Liga 1 în ultima perioadă care este descoperit cu această afecțiune, primul fiind fostul atacant de la CFR Cluj, George Țucudean, care nici nu a mai jucat de când a fost diagnosticat.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Roman, oferite de Marcel Popescu

”Mihai a fost la un control, iar cel făcut a fost cu un verdict neplăcut pentru noi și pentru el. Urmează să facă o investigație și s-ar putea să fie vorba de o intervenție chirurgicală sau un stop de la efort. E o situație delicată. Este o situație similară cu cea a lui Țucudean. Parcă mai delicată decât la Țucudean”, sunt ultimele detalii oferite de Marcel Popescu despre starea lui Mohai Roman.

ADVERTISEMENT

”Am stat de vorbă cu medicul și mi-a zis că Țucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare”, a declarat oficialul oltenilor pentru prosport.ro.

”Un medic poate să explice, dar e o situație mai delicată decât la George Țucudean. El nu simte că lucrurile se agravează, ci doar aparatele… Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-și riște viața. Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal.

ADVERTISEMENT

E o situație delicată. Am mers peste tot cu el, există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigație făcută în altă parte. Tragem pentru el și pentru noi. Este o pierdere umană și cântărește mai mult ca 10 titluri”, a încheiat Popescu.

Investigațiile la clinica din Italia, care au fost efectuate în vară nu au ieșit foarte bine, iar de acolo i s-a transmis lui Mihai Roman că ar fi bine să renunțe la fotbal, însă apropiații jucătorului au spus că aceste nici nu se fândește la o astfel de variantă.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman speră să revină cât mai repede pe teren și nu ia în calcul să se retragă. El dorește să facă investigații suplimentare în speranța că se va putea întoarce pe teren. Însă, deocamdată, medicii italieni i-au recomandat să nu revină pe teren pentru că oricând s-ar putea întâmpla ceva neprevăzut.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 27,50 este cota pentru „1 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT