Craiova iese la atac: “Noi şi CFR la titlu. FCSB a ieşit din luptă!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/02/2018, 17:30
Craiova iese la atac: “Noi şi CFR la titlu. FCSB a ieşit din luptă!”

Marcel Popescu, preşedintele clubului CS U Craiova, este convins că plecarea lui Florin Niţă de la FCSB înseamnă mai mult ca sigur şi ieşirea vicecampionilor din lupta pentru titlu. Gigi Becali a anunţat că tânărul Andrei Vlad va deveni portarul numărul unu al echipei, iar Edi Stăncioiu, 36 de ani îi va fi acestuia rezervă.

Plecarea lui Niţa i-a luat FCSB-ului şansele la titlu. A pierdut un jucător extrem de important şi consider că în acest moment se află în pole position CFR, iar Universitatea Craiova se află pe locul 2. Mă surprinde momentul în care s-au despărţit de Niţă, dar asta e problema lor”, a spus Marcel Popescu, preşedintele clubului din Bănie.

Andrei Vlad s-a despărţit cu scandal de Craiova!

Andrei Vlad s-a transferat la FCSB în vara anului trecut după ce a rupt unilateral contractul cu CS Universitatea Craiova. Deranjaţi de faptul că tatăl portarului de 18 ani nu mai doreşte să îşi lase fiul la echipa din Bănie oficialii formaţiei lui Mihai Rotaru au decis să nu îl ia pe portarul naţionale Under 19 în cantonament.

Pe fir a intrat între timp FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că a reuşit să îl transfere pe Andrei Vlad de la Craiova pentru 400.000 de euro, deşi iniţial Marcle Popescu, preşedintele clubului din Bănie, anunţase că niciodată fotbalistul de 18 ani nu va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică. Anul trecut Vlad a apărat în şase partide pentru echipa vicecampionilor.

Ştirea MOMENTULUI

Săpunaru s-a înţeles cu CFR Cluj! Ce salariu va câştiga la campioana României

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.