ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marcel Popescu răspunde la acuzele lui Madson: “Are unele carențe. Eu doar am vrut să îl motivez!” Exclusiv

Autor: Gabriel Esanu | 08.03.2021 | 15:25
Marcel Popescu răspunde la acuzele lui Madson:
Marcel Popescu spune că nu l-a criticat niciodată pe Madson, ba chiar are o părere bună despre brazilian. Sursă foto: Sportpictures.ro

Marcel Popescu a comentat acuzele venite din partea lui Madson, într-un interviu oferit pentru FANATIK. Fotbalistul brazilian a plecat de la echipă în 2017 și spune că actualul manager general al Universității Craiova a fost printre cei care au provocat despărțirea.

ADVERTISEMENT

Liber de contract după ce s-a despărțit în vară de Atromitos, Madson își amintește cu plăcere de perioada petrecută în România. În special de cei trei ani de la Universitatea Craiova. Dar l-a taxat pe Marcel Popescu pentru o discuție din ultimul an de contract al fotbalistului.

“Domnul Popescu spunea că sunt Che Guevara, că eram omul care făcea probleme în vestiar, acest lucru m-a deranjat foarte mult” a declarat Madson într-un interviu acordat pentru FANATIK.

Marcel Popescu, mesaj pentru Madson: “Comparația cu Che Guevara a fost un compliment. Avea abilități de lider”

Marcel Popescu spune că nu își amintește de discuția despre care vorbește Madson, dar a insistat asupra faptului că a avut mereu o părere bună despre fotbalistul brazilian. Care probabil a înțeles greșit mesajul pe care a vrut să i-l transmită.

ADVERTISEMENT

“Chiar nu îmi aduc aminte, dar dacă i-am spus asta înseamnă că i-am făcut un compliment. Dacă am avut această discuție cu el, mesajul a fost că vreau să fie precum Che Guevara în vestiar. Adică un adevărat lider.

Am vrut să îl motivez. De altfel, eu îmi aduc aminte despre Madson ca fiind un jucător cu potențial și cu abilitatea de a fi lider. Dar probabil că are unele carențe la istorie, motiv pentru care a interpretat mesajul greșit”, a declarat Marcel Popescu pentru FANATIK.

Susține introducerea VAR în Liga 1: “Jucătorii, arbitrii și chiar spectatorii ar fi mai relaxați”

Marcel Popescu susține introducerea VAR în România și consideră că acest lucru ar face ca jucătorii, arbitri și chiar suporterii să fie mai relaxați. Mai ales că Liga 1 traversează o perioadă cu foarte multe erori de arbitraj.

ADVERTISEMENT

“Sunt evidente greșelile de arbitraj, faptul ca în țariile dezvoltate s-a apelat este in favoarea  jucătorilor. Pentru că unele gesturi sunt sancționate încă din faze incipiente. Nu mai există situații în care arbitrul nu vede că un jucător i-a scos dantura adversarului.

Așa sunt și jucătorii mai relaxați, și arbitrii care nu mai stau cu frica de a fi ceva care unghiul nu le permite să vadă. De asemenea, și suporterii sunt mai relaxați pentru că pot vedea care sunt motivele unei decizii. Când vor fi spectatori în tribune, fazele vor fi afișate pe tabela de marcaj, iar fanii vor putea înțelege de ce se iau unele decizii”, a mai declarat Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!