ADVERTISEMENT
Sport

Marcel Popescu, supărat după eșecul Craiovei în Albania: „Toată lumea e dezamăgită, nu ne ascundem după degete!”

Marcel Popescu, managerul Craiovei, a recunoscut că este dezamăgit după o nouă înfrângere europeană a Craiovei.
Autor: Andrei Șchiopu | 22.07.2021 | 22:12
Marcel Popescu, supărat după eșecul Craiovei în Albania: „Toată lumea e dezamăgită, nu ne ascundem după degete!”
Marcel Popescu, supărat după eșecul Craiovei în Albania: „Toată lumea e dezamăgită, nu ne ascundem după degete!”. Sursă foto: gsp.ro

Marcel Popescu a fost supărat după eșecul Craiovei împotriva lui Laci, scor 0-1, punând „tunurile” pe jucători, despre care a spus că s-au automulțumit și se bucură de salariile bune, fără să se mai concentreze pe ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor a recunoscut că toată lumea e dezamăgită după încă un meci slab făcut de Craiova în preliminariile cupelor europene.

Marcel Popescu, supărat după eșecul Craiovei din Albania

Marcel Popescu a recunoscut că este supărat după eșecul Craiovei din Albania: „Ultimele 20 de minute, diferite ca atitudine.

ADVERTISEMENT

Dar e o dezamăgire, pentru că atitudinea și abordarea dintr-un joc de cupe europene, unde ar trebui să te afirmi… nu poți trata în asemenea mod, pentru că te taxează.

Sunt dezamăgiri generale. Nu ne scuză că și alții nu au făcut mai bine, nu trebuie să te uiți în grădina altora. Repet, o atitudine de superioritate, de superficialitate te duce la astfel de rezultate”.

ADVERTISEMENT

„Prin prisma rezultatelor echipelor albaneze, în loc să jucăm întâi la Craiova și după la ei. Ce să spun, victorie pe deplin meritată, a jucat ce a putut, ce a știut.

Am văzut un joc la sacrificiu al lor, dar la limita sportivității, nu au intrat atât de dur. Toată lumea e dezamăgită, nu ne ascundem după degete”, a mai spus Marcel Popescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei, certați de Marcel Popescu

Marcel Popescu i-a certat pe jucători, despre care a spus că s-au învățat doar să aibă drepturi, fără să mai ofere și altceva la schimb pentru fanii echipei:

„Nu sunt optimist, sunt încrezător. Craiova poate, nu e de ajuns să vrea. Ce ne lipsește nouă să vrem mai mult ca ei?

ADVERTISEMENT

Să fim corecți, pentru că în parteneriatul ăsta, jucătorii au impresia că au numai drepturi, dar eu consider că au și obligații enorme”.

„Ei zic că salariul e bun, că nu se întâmplă nimic dacă se pătează istoria clubului, dar cu o astfel de gândire, cu astfel de atitudini nu ai cum să ajungi la rezultate bune”, a mai spus managerul oltenilor.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1