Fotbal intern

Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova! Pe cât a semnat noul director

11.10.2018 | 16:46
Marcel Puscas a fost prezentat oficial la FC U Craiova Pe cat a semnat noul director

FC Universitatea Craiova şi-a prezentat, astăzi, noul director al clubului. Marcel Puşcaş a semnat un contract cu echipa lui Adrian Mititelu, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. Pe lângă Puşcaş, oltenii i-au asigurat semnătura şi lui Nicolo Napoli, italianul care i-a antrenat şi în sezonul trecut.

Noul oficial de la FC U Craiova s-a fotografiat cu tricoul echipei, alături de Adrian Mititelu Jr, iar imaginea a fost urcată pe pagina de Facebook a clubului, alături de informaţii privind perioada pe care acesta a semnat contractul:

Marcel Puşcaş, prezentat ca director la Craiova

Marcel Puşcaş e noul președinte al FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil până în 2021″, se arată pe contul clubului care activează în eşalonul al treilea.

Noul director de la FC U Craiova a încercat să dea lovitura în această primăvară, atunci când a candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal. Marcel Puşcaş a obţinut doar opt voturi, în timp ce Răzvan Burleanu câştiga detaşat un nou mandat la FRF, după care a demisionat din funcţia de Director de Dezvoltare, anunţând că renunţă la fotbal: “Gata, vreau să o termin cu fotbalul. E un capitol închis. Nu vreau să mai lucrez nici la nivel de club”, a declarat Marcel Pușcaș  în luna aprilie a acestui an.

“M-a convins proiectul”

Între timp, Marcel Puşcaş s-a răzgândit şi a devenit noul director de la FC U Craiova, explicând ce l-a făcut să semneze cu oltenii: “M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club. Sunt patroni care nu ar fi acceptat să treacă prin ce a trecut el în tot acești ani”, a spus Puşcaş pentru GSP.

Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova. Marcel Puşcaş în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Bucureşti, miercuri 18 aprilie 2018.
Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova. Marcel Puşcaş în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin