Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova! Pe cât a semnat noul director

Mirela Apostol   
in Liga 3
11/10/2018, 16:46
Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova! Pe cât a semnat noul director GALERIE FOTO
Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova. Noul director al clubului s-a fotografiat alături de Adrian Mititelu Jr

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

FC Universitatea Craiova şi-a prezentat, astăzi, noul director al clubului. Marcel Puşcaş a semnat un contract cu echipa lui Adrian Mititelu, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. Pe lângă Puşcaş, oltenii i-au asigurat semnătura şi lui Nicolo Napoli, italianul care i-a antrenat şi în sezonul trecut.

Noul oficial de la FC U Craiova s-a fotografiat cu tricoul echipei, alături de Adrian Mititelu Jr, iar imaginea a fost urcată pe pagina de Facebook a clubului, alături de informaţii privind perioada pe care acesta a semnat contractul:

Marcel Puşcaş, prezentat ca director la Craiova

Marcel Puşcaş e noul președinte al FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil până în 2021″, se arată pe contul clubului care activează în eşalonul al treilea.

Noul director de la FC U Craiova a încercat să dea lovitura în această primăvară, atunci când a candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal. Marcel Puşcaş a obţinut doar opt voturi, în timp ce Răzvan Burleanu câştiga detaşat un nou mandat la FRF, după care a demisionat din funcţia de Director de Dezvoltare, anunţând că renunţă la fotbal: “Gata, vreau să o termin cu fotbalul. E un capitol închis. Nu vreau să mai lucrez nici la nivel de club”, a declarat Marcel Pușcaș  în luna aprilie a acestui an.

“M-a convins proiectul”

Între timp, Marcel Puşcaş s-a răzgândit şi a devenit noul director de la FC U Craiova, explicând ce l-a făcut să semneze cu oltenii: “M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club. Sunt patroni care nu ar fi acceptat să treacă prin ce a trecut el în tot acești ani”, a spus Puşcaş pentru GSP.

Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova. Marcel Puşcaş în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Bucureşti, miercuri 18 aprilie 2018.
Marcel Puşcaş a fost prezentat oficial la FC U Craiova. Marcel Puşcaş în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin

 

 

Închide ×