Sport

Marcel Pușcaș, atac nemilos pentru rivalii de la U Craiova, după eliminarea rușinoasă din Conference League. ”Totul despre Laci”

U Craiova a părăsit Conference League fără să fi marcat măcar un gol în poarta albanezilor de la Laci și a bifat una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria echipelor româneşti în cupele europene.
30.07.2021 | 11:53
Marcel Puscas atac nemilos pentru rivalii de la U Craiova dupa eliminarea rusinoasa din Conference League Totul despre Laci
ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC U Craiova, Marcel Pușcaș, nu a ratat ocazia să ironizeze rivala locală U Craiova, după o nouă rușine istorică în cupele europene.

Anul trecut echipa finanțată de Mihai Rotaru a fost eliminată din primul tur preliminar al Europa League de Lokomotiv Tibilisi, din Georgia. Anul acesta, oltenii nu au fost în stare să marcheze măcar un gol în dubla cu albanezii de la Laci.

ADVERTISEMENT

Ce a postat Marcel Popescu despre Laci, echipa care a eliminat-o pe U Craiova

U Craiova a fost considerată favorită certă în dubla cu Laci din turul 2 preliminar al Conference League.

Întreg lotul albanezilor, estimat la 3,9 milioane de euro, abia dacă depășește cota de piață, cumulată, a lui Nicușor Bancu și Elvir Koljic (3,7 milioane, împreună).

ADVERTISEMENT

Numai că evaluările site-urilor de specialitate nu au avut nicio valoare în dubla manșă dintre U Craiova și KF Laci, albanezii anihilând în teren vedetele oltenilor.

Marcel Pușcaș, președintele marii rivale a Universității, FC U Craiova, a postat un mesaj ironic pe pagina de Facebook, care îi vizează pe ”dușmanii” locali.

ADVERTISEMENT

”TOTUL DESPRE LAÇI. Inclusiv coordonate geografice”, a scris Pușcaș pe rețeaua de socializare atașând un set de fotografii din orașul albanez în care trăiesc puțin peste 17.000 de suflete.

Umilințele europene devin o stare de normalitate pentru fotbalul Craiovean

Fanii Universităţii Craiova au trăit, joi, o nouă seară umilitoare în Europa. Echipa lui Mihai Rotaru nu a reușit să anuleze avantajul albanezilor din manșa tur, 1-0, în ciuda unei diferențe de valoare, măcar pe hârtie, net superioară a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Echipele din Craiova nu sunt la prima experiență de acest fel. În sezonul trecut oltenii lui Mohai Rotaru nu au reușit să treacă de o altă echipă obscură, Lokomitov Tibilisi, iar de-a lungul istoriei au mai existat câteva momente rușinoase.

Nici în vremurile când în oraș exista o singură Universitatea, fotbaliștii nu au avut experiențe mai plăcute. În sezonul 1991/1992, în turul 1 preliminar din Liga Campionilor: U Craiova era eliminată de Apollon Limassol după 2-0 în tur și 0-3 în retur.

Sezonul următor, tot în primul tur preliminar, dar în Cupa UEFA, U Craiova era eliminată de Sigma Olomuc 1-2 în tur și 0-1 în retur. Toto fără victorie și tot în primul tur preliminar din Cupa UEFA, sezonul, 1994/1995, U Craiova se înclina în fața gruzinilor de la Dinamo Tbilisi 0-2 în tur și 1-2 în retur.

Dinamo Minsk, în sezonul 1995/1996, respectiv Pobeda Prilep, în sezonul 2000/2001, sunt alte echipe mici de care U Craiova nu a putut să treacă în cupele europene.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 4,35 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT