Authors

Marcel Puşcaş: “Sunt singurul candidat fără ingredient în jur”

Marcel Puscas Sunt singurul candidat fara ingredient in jur

UPDATE. Discursul lui Răzvan Burleanu a depăşit timpul alocat,d e 10 minute, iar Marcel Puşcaş a ieşit din sală.

UPDATE. Marcel Puşcaş a ţinut discursul de dinaintea alegerilor: “Vreau să solicit o rambursare de datorie. Acum patru ani aţi fost aici şi eu i-am dat unui candidat 4 minute, îl întreb dacă mi le dă înapoi. Răzvane?”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a răspuns râzând: “Peste patru ani”, apoi Marcel Puşcaş şi-a continuat discursul:

“Pentru mine, campania a durat 7 luni. Mi se spunea că nu am nicio şansă pentru că al meu contacandidat e implicat cu serviciile şi are pixul în mână, am înţeles, mi-am continuat drumul. A trecut timpul, a apărut un alt contracadidat. Eu, în toate cele 7 luni, am fost dechis, am fost la fiecare dintre voi acasă.

Sunt singurul care a fost preşedinte de club, care a antrenat în cupele europene. Sunt singurul candidat care nu are ingrediente în jur. Dacă doriţi o schimbare reală, alegeţi competenţa. Aveţi patru tipuri de candidaţi, aveţi din ce alege, vedeţi care e cel mai competent”, a spus Puşcaş.

Marcel Puşcaş, în timpul discursului din cadrul alegerilor FRF

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit pentru FANATIK.RO în prima pauză a Adunării Generale.

Puşcaş era degajat şi cu zâmbetul pe buze, declarând în glumă că în cazul în care nu trece în turul doi, atunci merge direct acasă: “Va ieşi cum va dori electoratul. Dacă trec în turul 2, rămân. Dacă nu, plec acasă”, a spus Puşcaş.

Marcel Puşcaş, indecis

FANATIK.RO a aflat că Marcel Puşcaş nu ştie pe cine să susţină în cazul în care nu va prinde turul doi. Dacă acesta nu va trece de primul tur, va trebui să îi foere voturile primite de el unui candidat, iar Puşcaş încă nu s-a decis în privinţa celui pe care l-ar “vota” dintre Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu.