Sport

Marcel Pușcaș, declarație tranșantă despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională: „E mult mai tentantă Arabia Saudită, decât România!”. Exclusiv

Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre rezultatul dezamăgitor înregistrat de România, 0-0, în partida cu Islanda, din preliminariile CM 2022.
12.11.2021 | 21:13
Marcel Puscas declaratie transanta despre plecarea lui Mirel Radoi de la nationala E mult mai tentanta Arabia Saudita decat Romania Exclusiv
Marcel Pușcaș, declarație tranșantă despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională: „E mult mai tentantă Arabia Saudită, decât România!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Băieții lui Mirel Rădoi nu au reușit să trimită mingea în poarta Islandei, asta deși, în meciul tur, „tricolorii” s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile lui Dennis Man și Nicolae Stanciu.

După remiza cu Islanda și victoria Macedoniei de Nord cu Armenia, România a căzut pe locul 3 din grupa J. În condițiile date, calificarea „tricolorilor” la baraj va depinde și de rezultatul pe care îl vor înregistra macedonenii în meciul cu Islanda, din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, declarație tranșantă despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională

Oficialul celor de la FC U Craiova este ferm convins de faptul că Mirel Rădoi va părăsi postul de selecționer, la finalul preliminariilor.

Totodată, Marcel Pușcaș susține că, pentru Mirel Rădoi, ar fi mult mai tentant, din punct de vedere financiar, să preia o echipă din Arabia Saudită, decât să rămână la „cârma” naționalei României.

ADVERTISEMENT

„Sigur o să se schimbe selecționerul. Nu cred că o să mai stea Rădoi, chiar dacă se califică la baraj. E mult mai tentantă Arabia Saudită, decât o echipă din România sau chiar România, din punct de vedere financiar. Nu interesează pe nimeni imaginea, în fotbal. Pe toată lumea interesează banii”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Marcel Pușcaș: „Nu pot să spun că am jucat rău!”

Cât despre meciul cu Islanda, Marcel Pușcaș susține că „tricolorii” au prestat un joc destul de bun, deși nu au reușit să marcheze, și atrage atenția la faptul că Islanda are o echipă tânără și promițătoare, care, în viitor, va pune probleme multor formații din Europa.

ADVERTISEMENT

Deși România nu se mai află la mâna ei, în lupta pentru calificarea la baraj, Marcel Pușcaș crede în șansele „tricolorilor” de a termina preliminariile pe locul 2 și este sigur de faptul că Macedonia de Nord va avea un meci greu cu Islanda.

„Nu pot să spun că am jucat rău. Am jucat binișor, însă a lipsit finalizarea. Eu sunt convins că nu le va fi ușor macedonenilor cu Islanda. Mi-a plăcut foarte mult echipa Islandei.

ADVERTISEMENT

Când ai o victorie atât de categorică cum a fost cea a Macedoniei de Nord, ai impresia că ești și foarte bun. Apoi, vin islandezii și îți arată că nu stau lucrurile chiar așa.

Islandezii nu au probleme de lot, pentru că au întinerit generația. În doi ani de zile, Islanda va pune mari probleme multor echipe din Europa, cu acest lot de tineri. Suntem la mâna Macedoniei și cred că nu vor câștiga”, a mai spus Marcel Pușcaș.

România o va întâlni, în deplasare, pe Liechtenstein, în ultima etapă din preliminariile CM 2022. Partida este programată pentru duminică, la ora 19:00.

Clasament grupa J:

  1. Germania – 24 de puncte
  2. Macedonia de Nord – 15 puncte
  3. România – 14 puncte
  4. Armenia – 12 puncte
  5. Islanda – 9 puncte
  6. Liechtenstein – 1 punct

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,35 este cota pentru „peste 4,5 goluri” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT