Sport

Marcel Pușcaș, detalii despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948. Când va fi numit la echipă

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a dezvăluit când va numi Adrian Mititelu noul antrenor al echipei după plecarea lui Marius Croitoru.
23.10.2022 | 11:40
Marcel Puscas detalii despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948 Cand va fi numit la echipa
FC U Craiova 1948 nu a avut antrenor pe bancă la ultimele 2 meciuri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii lui FC U Craiova 1948 au protestat la meciul cu Hermannstat și au părăsit stadionul în finalul partidei încheiate la egalitate, scor 1-1. Marcel Pușcaș le-a transmis un mesaj și a explicat când va veni un antrenor nou.

Marcel Pușcaș, critici pentru Marius Croitoru după FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt 1-1: „A fost omul nepotrivit”

Președintele lui FC U Craiova 1948 a vorbit la ProArena despre situația de la echipă și îl învinuiește pe Marius Croitoru: „Întrebați-l pe Marius Croitoru ce se întâmplă. Problemele au început de acum patru etape, de la meciul cu Voluntari și după mandatul lui Marius Croitoru”.

ADVERTISEMENT

Nici jucătorii nu au scăpat de criticile lui Pușcaș: „Jucătorii păreau că din minutul 60 sunt mulțumiți cu un egal cu Mioveni. Echipa a avut cu totul și o altă față în aceste trei meciuri. Nu vreau să îl critic pe Croitoru, poate a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit”.

Oficialul oltenilor a comentat și gestul ultrașilor de la Peluza Sud 1997, care le-au transmis jucătorilor și conducerii un mesaj dur: „Nu ne meritați!”„Suporterii normal că sunt nemulțumiți că echipa nu câștigă, însă jucătorii sunt cei mai supărați. Cui îi convine să nu ia primele, să fie huiduți?”.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a dezvăluit când va avea FC U Craiova 1948 un antrenor nou: „Nu poți să aduci de pe o zi pe alta”

SuperLiga va fi întreruptă între 14 și 29 noiembrie pentru Campionatul Mondial, iar FC U Craiova 1948 va numi un antrenor în această perioadă: „În scurtă vreme o să fie numit și un antrenor în pauza competițională pentru Mondial. Nu poți să aduci un antrenor de pe o zi pe alta. Acuma suflăm și în iaurt. Am avut patru antrenori sezonul trecut”.

FC U Craiova a câștigat ultimul meci în campionat cu Rapid, iar de atunci a urmat o serie de șase meciuri fără victorie: „Jucătorii au invocat blocajul mental. Cu Rapid au jucat bine. Totul s-a întâmplat într-o săptămână. Dacă e vorba de pregătire fizică vom avea la dispoziție pauza competițională”.

ADVERTISEMENT

Absența lui Bauza și a altor jucători a contat de asemenea foarte mult în evoluția echipei: „O victorie ne va da elan și încredere. Au fost și niște accidentări, a lipsit Bauza, apoi Bianco și încă vreo trei jucători”.

Marcel Pușcaș nu ia în calcul ca Victor Pițurcă să revină pe banca lui FC U Craiova 1948:  „Nu cred că la noi poate fi o variantă reală Pițurcă. E posibil, dar depinde de patron. Cum îl știu eu e imposibil”, a mai spus președintele echipei lui Adrian Mititelu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT