Sport

Marcel Pușcaș, euforic după victoria categorică obținută de FC U Craiova în meciul cu CS Mioveni: „Obiectivul e barajul de Europa!”

Marcel Pușcaș a declarat că oltenii au reușit să treacă peste ratarea calificării în play-off. Președintele de la FC U Craiova 1948 s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor.
20.03.2023 | 22:22
Marcel Puscas euforic dupa victoria categorica obtinuta de FC U Craiova in meciul cu CS Mioveni Obiectivul e barajul de Europa
Marcel Pușcaș anunță că oltenii au depășit ratarea calificării în play-off: „Au reușit să se remonteze. Ne-a fost frică de acest joc după Sepsi”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a debutat cu dreptul în play-out-ul din SuperLiga, iar Marcel Pușcaș anunță că oltenii au trecut peste înfrângerea categorică cu Sepsi și ratarea calificării în play-off. Președintele grupării din Bănie a declarat că elevii lui Nicolo Napoli au dat dovadă de ambiție și seriozitate cu CS Mioveni.

Marcel Pușcaș, după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 3-0: „Ne-a fost frică de acest joc după momentul Sepsi. Jucători că au reușit să se remonteze”

FC U Craiova 1948 s-a impus cu 3-0 în fața celor de la CS Mioveni pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Marcel Pușcaș s-a arătat mulțumit de prestațiile alb-albaștrilor. Nicolo Napoli a pregătit schimbări majore în formula de start a oltenilor după umilința cu Sepsi, însă președintele alb-albaștrilor este mulțumit de cum s-au prezentat împotriva argeșenilor.

ADVERTISEMENT

„Un joc bun, fără îndoială. Ne-a fost frică de acest joc după momentul Sepsi. Mă bucur pentru jucători că au reușit să se remonteze. Îmbucurător este că am începutul jocul cu câțiva jucători care au jucat mai puțin și au dat dovadă de ambiție, seriozitate și responsabilitate. Felicitări lor și celor care au intrat, felicitări tuturor.

Este o victorie importantă pentru că ne-am mai încurcat cu Mioveni. Au un bilanț pozitiv în meciuri din ultimii doi ani cu noi. Sper să o ținem tot așa și să acumulăm cât mai multe puncte pentru a realiza al doilea obiectiv care este participarea la baraj și să ne vedem și de Cupa României”, a declarat Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a declarat că oltenii au avut o săptămănă grea după ratarea calificării în play-off, însă jucătorii au depășit momentul psiholgic. Acesta este de părere că elevii lui Nicolo Napoli trebuie să aibă încredere în forțele proprii și să obțină cât mai multe puncte în play-out.

„A fost o săptămână foarte grea, în mod normal echipele capotează în urma unui eșec, este un moment psihologic. Este îmbucurătoare această victorie și poate să fie o gură de oxigen, jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, să își vadă de treabă, să fie constanți și să acumuleze cât mai multe puncte”, a spus președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT

Remarcații lui Marcel Pușcaș după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 3-0: „A fost unul dintre cei mai buni de pe teren”

Nicolo Napoli a tăiat în carne vie la FC U Craiova 1948 după ratarea play-off-ului, iar tehnicianul italian a folosit o altă formulă de start față de cea cu care erau obișnuiți suporterii din Bănie. Marcel Pușcaș i-a remarcat pe Vladislav Blănuță și Radu Negru, care a fost folosit în linia de mijloc a alb-albaștrilor.

„Avem 25 de jucători în lot, nu considerăm că nu poate să joace unul sau altul. Paramatti a făcut-o foarte bine ca fundaș dreapta, Blănuță a avut două ocazii de a înscrie și în viitor probabil o să înscrie. Negru a fost într-o poziție mai nouă, dar a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, Asamoah la fel.

ADVERTISEMENT

Au fost responsabili, mă bucură și ne dă speranțe că se poate mai mult și mai bine. Nu contează un jucător sau numele lui, numele nu joacă. Au avut ambiție și dăruire, meritau victoria. Perioada de pauză este bine venită și putem să ne pregătim în condiții foarte bune pentru ce urmează”, a încheiat Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT