Sport

FC U Craiova 1948 stă pe un butoi de pulbere! Președintele Marcel Pușcaș, înjurături cu fanii pe Facebook. Foto

E război total la FC U Craiova 1948. Nimeni nu pare să se mai pună de acord cu nimeni. Ultimul scandal? Marcel Pușcaș versus fanii echipei lui Adrian Mititelu, pe Facebook.
13.01.2022 | 11:20
FC U Craiova 1948 sta pe un butoi de pulbere Presedintele Marcel Puscas injuraturi cu fanii pe Facebook Foto
Marcel Pușcaș, în timpul unei conferințe de presă a FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 caută să se salveze de la retrogradare în acest sezon, dar rezultatele și mai ales conflictele interne nu dau le dau oltenilor prea multe șanse de reușită.

La aproximativ două săptămâni de la intrarea în noul an, Marcel Pușcaș a făcut o postare pe Facebook prin care le urează „La mulți ani” fanilor lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Intenția președintelui alb-albaștrilor nu a fost primită cu ochi buni de către suporteri, care au început să îl critice. Pușcaș nu a rămas indiferent și a început să le răspundă trivial contestatarilor.

Marcel Pușcaș, dialog suburban cu fanii lui FC U Craiova 1948

„La mulți ani, suporterilor FC U 1948! Vă iubesc și vă ador!

Urmează un alt an. Sper să fie unul mai bun!

Celor ce n-au ce face/doar comentează, le spun doar că soluțiile sunt la noi. Pentru cârcotași, îi asigur că vom rămâne în Liga 1. Cârcotași sau nu, vă iubesc deopotrivă

ADVERTISEMENT

Hai, Știința!”, a fost mesajul postat de Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Cei de la Oltenia TV au remarcat comentariile dintre președinte și fani și au taxat atitudinea oficialului oltean. Cea mai urâtă replică a fost dată în momentul în care un suporter a afirmat că „Avem cel mai slab lot din Liga 1 și cea mai slab pregătită conducere”, iar Pușcaș a răspuns cu „Să mori tu?!”.

Un alt susținător al echipei lui Adrian Mititelu l-a întrebat pe Marcel Pușcaș dacă își dă demisia, în replică, președintele sugerându-i fanului să își dea el „demisia” de pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 le dă „block” la suporteri

Asaltat de valul de critici, Marcel Pușcaș a restricționat la un moment dat secțiunea de comentarii, lucru care i-a scos din sărite pe fani, care au păți același lucru și pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Atitudinea arătată de Pușcaș pe Facebook poate fi picătura care să umple paharul suporterilor lui FC U Craiova 1948. Recent, aceștia au intrat în conflict cu clubul din cauza instalării lui Nicolo Napoli pentru a opta oară în funcția de antrenor principal. Interesant este însă faptul că nici Adrian Mititelu, Jr. nu a fost de acord cu numirii italianului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli este al patrulea antrenor din acest sezon pe care îl are FC U Craiova 1948, după Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică. Momentan, echipa este a retrogradare, pe locul 14, loc de baraj, cu 19 puncte, două mai puține de salvarea directă.

Nemulțumirile fanilor olteni i-au adus la capătul puterilor pe membrii familiei Mititelu, care, spre sfârșitului anului trecut, anunțau că sunt dispuși să vândă clubul FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT