Fotbal intern

Marcel Pușcaș îl distruge pe Mirel Rădoi. „N-a citit două cărți, dar învață să antreneze la echipa națională”. Exclusiv

01.04.2021 | 14:04
Marcel Puscas il distruge pe Mirel Radoi Na citit doua carti dar invata sa antreneze la echipa nationala Exclusiv
ADVERTISEMENT

Naționala lui Mirel Rădoi s-a făcut de râs la Erevan și a pierdut pentru prima dată în istorie în fața Armeniei, scor 2-3. Un meci care a arătat limitele jucătorilor de la prima reprezentativă și, mai presus de toate, limitele selecționerului Mirel Rădoi.

Rădoi a insistat cu toate erorile pe care le-a făcut în precedentele partide. Erori care ne-au ținut departe de Euro și se pare că ne vor ține departe și de Campionatul Mondial. Se insistă cu Stanciu în fața apărării, se insistă cu un joc care nu ține cont de realitățile din teren. Cu schimbări total neinspirate și abordări nepotrivite pe final de meci.

ADVERTISEMENT

România a avut 2-1 la Erevan, dar Mirel Rădoi nu a făcut suficient pentru a închide jocul. Și, mai ales după eliminarea lui George Pușcaș, a fost taxat de un antrenor mult mai experimentat. Joaquin Caparros a adus prima victorie a Armeniei în fața României. Cu largul concurs al lui Rădoi.

Marcel Pușcaș îl face praf pe Rădoi: „Ce îl recomandă pe el să fie selecționer? FRF face experimente la națională”

Marcel Pușcaș, un mai vechi contestatar al lui Mirel Rădoi și al conducerii FRF, a ținut să taxeze numeroasele erori pe care le comite selecționerul. Și pune încă o dată sub semnul întrebării decizia de a numi pe banca echipei naționale un antrenor lipsit de experiență.

ADVERTISEMENT

“Eu de un an tot spun că este inadmisibil modul în care a fost numit Mirel Rădoi la echipa naţională. Este inadmisibil ce se întâmplă că avem un astfel de selecţioner, este inadmisibil că îl avem pe Stoichiţă. Este inadmisibil modul în care FRF face experimente pe echipa naţională.

Cum poate să fie selecţioner un om care are 13 meciuri la echipa de club? Ce îl recomandă pe Mirel Rădoi să fie selecţioner? N-a citit două cărţi, dar învaţă să antreneze la echipa naţională. Spune mereu că jucătorii nu au înţeles ce le-a zis. Păi spune-le lucruri pe care le pot înţelege. Dar el ne explică despre modul în care vede fotbalul. Aia e doar în mintea lui şi a celor care l-au numit la naţională”, a explicat Marcel Pușcaș în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Rădoi să se adapteze la realitate. Nu poate să își impună jocul în fața nimănui. Suntem sub armeni ca valoare”

Marcel Pușcaș nu înțelege de ce Mirel Rădoi insistă să își propună ca naționala României să își domine adversarele. Asta în ciuda faptului că jucătorii nu au valoarea necesară pentru a face acest lucru, iar asta se demonstrează aproape la fiecare meci.

“Este şi lipsă de valoare. Noi trebuie să înţelegem că suntem mai slabi şi decât armenii şi decât macedonenii. Iar Rădoi vrea să îşi impună jocul indiferent de adversar. Păi tu nu eşti antrenor la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Trebuie să te adaptezi la realitate. România nu îşi poate impune jocul în faţa nimănui. Păi râdeau de un jucător de la armeni că joacă la Astana. Dar Astana ia titlul cinci ani la rând la noi în campionat. Şi este peste Parma sau Cagliari”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Motivul pentru care Marcel Pușcaș vrea ca Mirel Rădoi să rămână: „FRF mai face vreun pocinog și îl aduce iar pe Daum”

Marcel Pușcaș face haz de necaz și spune că până la urmă ar fi mai bine ca Mirel Rădoi să rămână la echipa națională. Pentru că oficialii de la FRF s-ar putea să îl aducă înapoi pe Cristoph Daum. De asemenea, Pușcaș a taxat regula U21 folosită în Liga 1, care nu aduce nimic bun pentru prima reprezentativă.

Dar până la urmă ar fi mai bine să rămână Rădoi. Altfel cine știe ce pocinog mai fac cei de la federație. Ar fi în stare să îl aducă înapoi pe Daum. Noi insistăm cu regula U21 și stricăm și campionatul.

Iar la națională nu se vede niciun folos. Iar la armeni a intrat unul de 19 ani la pauză și a jucat chiar bine (n.r. Zhirayr Shaghoyan – 19 ani și Eduard Spertsyan – 20 de ani au intrat la pauză pentru Armenia). Și ei nu mai au regula U21″, a mai spus Pușcaș.

ADVERTISEMENT