ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marcel Pușcaș lansează o ipoteză incredibilă: „Cineva câștigă material de pe urma acestei pandemii. Se dorește panica!”

Autor: Francisc Oprea | 05.04.2020 | 17:31
Marcel Pușcaș lansează o ipoteză incredibilă: „Cineva câștigă material de pe urma acestei pandemii. Se dorește panica!”
Marcel Pușcaș este președintele clubului FC U Craiova. FOTO: Sportpictures

Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, consideră că situația cauzată de coronavirus la nivel mondial nu este atât de gravă precum o arată statisticile privind cazurile de infectare și decesele, iar cetățenii nu ar trebui să respecte recomandările autorităților, de a rămâne la domiciliu cât mai mult posibil.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, declarații incredibile

Pandemia de coronavirus a dus la peste 65.000 de decese la nivel mondial, întregi fabrici închise și milioane de persoane aflate la domiciliu, în izolare.

În ciuda statisticilor și a situației fără precedent în ultimele decenii, Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, fost candidat la șefia Federației Române de Fotbal, aduce în discuție o teorie incredibilă.

ADVERTISEMENT

Dacă spui ceva, intri în zona conspirației și ajungi persona non-grata. Nu se poate să nu câștige cineva material de pe urma acestei panici mondiale.  Dacă nu terminăm cu această prosteală…noi suntem prostiți. Spiritul de turmă primează în România.

Nicăieri nu e ca la noi, nicăieri nu e panica asta. În Praga, lumea e pe străzi. Am vorbit azi Germania, oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând. Lumea poate să circule pe stradă. Sunt unele declarații de doi lei, prost concepute și prost gândite.

ADVERTISEMENT

Statul olandez încurajează oamenii să se îmbolnăvească de COVID-19. Doar așa poți să-ți mărești imunitatea.

Dacă vei căpăta acest virus, vei deveni mai rezistent. Oamenii care mor de aceată boală sunt deja bolnavi. Că vine sau nu vine acest virus, ei tot vor muri. Nu înțeleg de unde atâta panică, probabil că se dorește această panică”, a declarat Marcel Pușcaș la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT
  • 148 de decese au fost cauzate în România de coronavirus

„Încurajez lumea să iasă”

Președintele FC U Craiova a continua seria declarațiilor controversate și i-a încurajat pe toți cetățenii din România, inclusiv pe sportivi, să nu respecte recomandările autorităților, de a rămâne cât mai mult cu putință la domiciliu.

Eu încurajez lumea să iasă. Nu poți să stai să tâmpești în casă. A murit Paul Goma (n.r. scriitor), dar el avea deja probleme cu plămânii. A murit Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, dar și el era bolnav. 

ADVERTISEMENT

Anual, mor în lume jumătate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere. Recomand tuturor sportivilor să iasă din casă!”, a transmis Marcel Pușcaș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!