Sport

Marcel Pușcaș, nemulțumit de sancțiunile primite după incidentele din FC U Craiova 1948 – Farul 1-1: “Comisia de disciplină s-a pripit”

Clubul FC U Craiova 1948 a fost sancționat după incidentele de la meciul cu Farul, când un fan a aruncat cu un pantof în arbitrul asistent.
03.09.2021 | 13:43
Marcel Puscas nemultumit de sanctiunile primite dupa incidentele din FC U Craiova 1948  Farul 11 Comisia de disciplina sa pripit
ADVERTISEMENT

În mediul online a apărut o filmare în care se poate vedea cum un suporter oltean aruncă, cu un pantof în arbitrul asistent Marius Badea. Din fericire, lovitura nu a fost puternică, astfel că tușierul a ignorat incidentul și a preferat să privească în continuare spre teren.

Deși era vorba ca echipa antrenată de Adrian Mutu să joace următoarele meciuri fără spectatori, comisia de disciplină a decis să le amendeze clubul cu suma de 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, nemulțumit de sancțiunile primite

Președintele celor de la FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, s-a arătat complet nemulțumit de decizia venită din partea comisiei de disciplină și a celor de la FRF.

„Sancțiunea este în parte justificată, dar comisia de disciplină s-a pripit. Ne-am uitat pe regulament, pentru că la articolul 90, aliniatul 3, litera A se spune clar: comisiile se pot sesiza peste arbitru cu o singură condiție, să fie filmări din mai multe unghiuri.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a notat nimic în foaia de arbitraj. M-am uitat și eu pe acest Tiktok. Nu știu care este veridicitatea. Nu este scris în raportul de joc.

A ignorat acel moment. Brusc,  suntem amendați în condiții de urgență cu 15 mii de lei, cu o decizie, zic eu, pripită.

ADVERTISEMENT

Înainte să dea un verdict, trebuie să verifice veridicitatea imaginilor. Nu are nicio importanță că asistentul a confirmat, dacă nu a fost verificată veridicitatea imaginilor. Nu a oprit jocul.

Vreau să trec peste greșeala arbitrilor și să spun că nu există demonstrată veridicitatea imaginilor. Scrie clar în regulament: imagini video din mai multe unghiuri” a spus președintele FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Vom face apel”

Marcel Pușcaș nu acceptă decizia venită din partea comisiei de disciplină și consideră că echipa este supusă unor consecințe drastice.

Nu există. Vom face apel. Suntem supuși unor consecințe drastice. La Craiova, Rapid și în alte părți, lumea e mai pătimașă. Pot să cred și eu că acel Tiktok este modificat? Se modifică foarte ușor în ziua de azi.

Ca să treci la o amendă, trebuie să demonstrezi că acea imagine este veridică. Sunt două meciuri pe care le organizăm acasă, cu FCSB și CSU, unde se poate întâmpla orice, din vina noastră sau din vina adversarilor”, a declarat Marcel Pușcaș la Digi Sport.

ADVERTISEMENT