Sport

Marcel Pușcaș, oripilat de imaginile de după amicalul România U20 – Germania U20. „Ține de educație și în special de pedagog”. Foto

Marcel Pușcaș a răbufnit la finalul meciului U20 dintre România și Germania. „Tricolorii mici” au lăsat împrăștiate lângă banca de rezerve mai multe sticle goale.
28.09.2022 | 10:40
Marcel Puscas oripilat de imaginile de dupa amicalul Romania U20  Germania U20 Tine de educatie si in special de pedagog Foto
România U20 a pierdut al doilea meci de pregătire contra Germaniei, dar „tricolorii” au fost criticați din alte motive. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș nu s-a abținut și a comentat printr-o postare pe Facebook atitudinea „tricolorilor” de la naționala U20. Jucătorii antrenați de Daniel Pancu „nu s-au deranjat” să strângă lucrurile lăsate la nivelul băncii de rezerve.

Marce Pușcaș, despre imaginile de pe „Francisc Neuman”: „Ține de educație și în special de pedagog”

România U20 a pierdut, scor 0-1, în fața reprezentativei similare a Germaniei, însă „tricolorii” lui Daniel Pancu au fost aspru criticați din alte motive.

ADVERTISEMENT

Mai multe sticle goale și coji de banane au fost lăsate în jurul băncii de rezerve. Mai mult decât atât, nemții au lăsat „curățenie generală” la banca la care s-au aflat, iar acest aspect a fost observat și de Marcel Pușcaș.

banca romania u20
Așa arăta „decorul” băncii de rezerve a României U20 după amicalul cu Germania U20

„Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad. La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog.

ADVERTISEMENT

Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc”, este postarea lui Marcel Pușcaș pe contul personal de Facebook.

Marcel Pușcaș: „De la acest mic – mare detaliu pornește performanța”

Marcel Pușcaș, președintele FC ”U” Craiova 1948, a continuat cu mesajele de avertizare la adresa conducerii și a îndemnat ca antrenorii să ia măsuri. Primul vizat a fost Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din FRF.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă. Cu licența Pro cu tot. Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță. Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători. Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța”, a mai spus Marcel Pușcaș în postarea de pe Facebook.

România U20 a pierdut cu echipa similară a Germaniei, antrenată de Hannes Wolf, scor 0-1, într-un meci de pregătire disputat la Arad, pe arena „Francisc Neuman”. Singurul gol al partidei a fost marcat de Wagner, în minutul 73.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, săgeți către Rapid după eșecul cu Germania

Daniel Pancu are un două înfrângeri în două partide pe banca selecționatei U20 a României, scor 1-2 cu Cehia și 0-1 cu Germania. Fostul fotbalist al Rapidului s-a plâns de aria de selecție extrem de redusă. 

”Din păcate, în România, jucătorii tineri sunt abandonați. E presiune mare pe antrenori, pe rezultatele de la echipele de club și nu e ușor nici pentru jucători. Ianis Stoica se vede că nu joacă la echipa de club, Pănoiu la fel, chiar și Toni Suciu.

Astăzi răsfoiam puțin ziarele așa pe net, am citit doar cuvinte de genul: sunt slabi, nu au forță, România nu mai bate pe nimeni la nicio categorie de vârstă”, a spus Daniel Pancu la finalul meciului de la Arad.

Selecționerul U20 al României a trimis săgeți și către fosta echipă la care a jucat și antrenat, Rapid București. „Un jucător, ca să dau un exemplu, Cristian Ignat, joacă doar la liga de tineret de mult timp. El, practic, nu are minute în prima ligă din România, e un jucător pe care eu, personal, dacă aș fi rămas la Rapid, îl vedeam în momentul de față cel puțin la naționala de tineret, ca să nu spun alte lucruri”, a adăugat Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT
Tags: