Sport

Marcel Pușcaș răspunde atacului lui Sorin Cârțu de la Fanatik SuperLiga: ”Ești doar un camuflat. Adevărata Știința suntem noi!”

Scandalul dintre oficialii celor două echipe din Craiova ia amploare, iar Marcel Pușcaș i-a dat o replică tăioasă lui Sorin Cârțu după afirmațiile acestuia de la FANATIK SUPERLIGA.
03.05.2023 | 16:35
Marcel Puscas raspunde atacului lui Sorin Cartu de la Fanatik SuperLiga Esti doar un camuflat Adevarata Stiinta suntem noi
Scandalul dintre oficialii celor două echipe din Craiova ia amploare, iar Marcel Pușcaș i-a dat o replică tăioasă lui Sorin Cârțu după afirmațiile acestuia de la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova l-a făcut praf pe omologul său de la FC U Craiova la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și i-a transmis acestuia să nu mai vorbească despre Craiova Maxima.

Marcel Pușcaș, replică tranșantă pentru Sorin Cârțu

Tot scandalul dintre Marcel Pușcaș și Sorin Cârțu a început după ce oficialul grupării patronate de Adrian Mititelu, invitat special la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a trimis câteva săgeți la adresa celor de la Universitatea Craiova, care au sărbătorit alături de fostele legende înaintea derby-ului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Duelul verbal dintre cei doi președinți continuă acum cu replica acidă pe care Marcel Pușcaș i-o dă omologului său, după ce Sorin Cârțu a spus despre el că este un ”mediocru” și un ”pripășit în Craiova”.

”RAPSODUL CÂRȚU ACUZĂ FĂRĂ ACUZATIV / Trânteli, pagube, picaje, Botezatu / Am urmărit emisiunea de la Fanatik în care Cârțu mă face ‘mediocru și menestrel’. Mai zice că ‘nici eu și nimeni din zona clubului nostru n-are dreptul să vorbească despre Craiova Maxima. Noi am fi în altă zonă’.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că, mai întotdeauna comentariile publice ale lui Cârțu în limba română zgârâie urechile prin cel puțin greșita acordare a subiectului cu predicatul și prin lipsa de folosire a acuzativului. Cum naiba poți acuza pe cineva fără acuzativ? Deci gramatical e varză omul. Submediocru spre penibil”, și-a început Pușcaș, postarea pe contul de Facebook.

Cum dovedește Pușcaș că FC U Craiova este adevărata Universitatea

Oficialul FC U Craiova vorbește despre contraperformanțele lui Sorin Cârțu ca antrenor și conducător de club, încercând să arate că știe mult mai bine istoria primei formații din România care a ajuns în semifinalele unei cupe europene.

ADVERTISEMENT

”În primul rând îl informez pe RAPSOD că mediocrul Pușcaș a câstigat tot atâtea campionate câte a câștigat și el. Și probabil că dacă își rupea piciorul la 25 de ani, în 1980, nu mai apuca nici Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern și nimic altceva. Și da, sunt un menestrel într-un fotbal rapsodic.

Mai spune stupidul că noi, FCU 1948, nu cunoaștem istoria clubului. Măi, să fie!? Să ne amintească atunci Cârțu, prin răspuns, dacă:

ADVERTISEMENT
  • 1. A vândut vreun meci al clubului mult iubit?
  • 2. A păgubit clubul în campionatul ’90-91 cu vreo 2 milioane de dolari, proveniți din vânzarea lui Gică Popescu, într-o perioadă când bugetul unui club din România era de maximum 200.000 de dolari?
  • 3. A contribuit la declinul Craiovei Maxima ca jucător?
  • 4. Dar la declinul financiar al clubului acum apărat, prin risipa făcută, ca să mă exprim elegant?
  • 5. A retrogradat ‘cerberul’ Maximei nu mai puțin de 6 echipe din SuperLiga? Este acesta un record absolut al unui antrenor din România?
  • 6. Sunt aceste eșecuri dovezi ale submediocrității profesionale și a unei ipocrizii deșănțate?

Mai pe scurt să ne vorbească și despre trânteli, pagube și picaje profesionale. Vezi că mai știm și noi ceva din istoria ta? Și știi de ce știm? Pentru că adevărata Știința suntem noi. Tu ești la această oră doar un cameleon camuflat”, a mai scris el.

Pușcaș îl trimite pe Cârțu la doctor

În final, Marcel Pușcaș acuză faptul că Sorin Cârțu nu vorbește corect limba română și face o comparație cu creatorul de modă Cătălin Botezatu.

”Că gramatica ta zgârâie grav auzul e una, dar că nu știi că al tău club are 10 ani, nu mai mult, și i s-au dedicat un loc și-o promovare nefirească și ilegală e deja prea mult. Mă gândesc chiar la soluții medicale de urgență.

CERBERULE MAXIM, ca să înțelegi mai bine, dacă împrumuți haine de la Botezatu, nu înseamnă că ești Cătălin Botezatu. În cazul tău, mai știi? PS. NU NE MAI MUȘCA DE CUR! STAI ÎN BANCA TA! / Va urma o Saga”.

ADVERTISEMENT