Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță și Marcel Pușcaș, contre în direct după Sepsi – FC U Craiova 4-0: „Nu au valoare!” / „Mourinho ce ar face la Mioveni?”. Video exclusiv

Marcel Pușcaș și Robert Niță au avut un schimb de replici în direct după Sepsi Sfântu Gheorghe - FC U Craiova 1948 4-0.
18.03.2023 | 00:35
Robert Nita si Marcel Puscas contre in direct dupa Sepsi  FC U Craiova 40 Nu au valoare  Mourinho ce ar face la Mioveni Video exclusiv
2 puncte peste a avut Sepsi Sfântu Gheorghe în fața lui FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a analizat prăbușirea echipei lui Adrian Mititelu, care a ratat la „mustață” calificarea în play-off, după ce a fost spulberată de Sepsi.

Marcel Pușcaș și Robert Niță, dialog în contradictoriu: „Înseamnă că nu au valoare?”

Covăsnenii nu le-au dat nicio șansă celor de la FC U Craiova 1948, iar analistul Robert Niță l-a confruntat frontal pe Marcel Pușcaș, președintele clubului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Robert Niță: „Eu în principiu sunt de acord cu ceea ce spuneți, dar nu putem vorbi și de o anumită lipsă de valoare? Asta sună frumos că au clacat și nu sunt obișnuiți cu performanța. Până la urmă nu pentru asta au fost aduși la Craiova?”.

Marcel Pușcaș: „Am vorbit de constanță și de rolul de favorit. Ei au fost în categoria outsiderilor, așa cum sunt vreo 14 echipe din campionatul României. Cu excepția FCSB-ului și lui CFR Cluj, nicio echipă din România nu este favorită. Absolut oricine poate pierde! Vezi Rapidul, vezi Farul, la Hermannstadt, la Cluj.

ADVERTISEMENT

Sigur că nu au jucat în competiții internaționale, dar asta nu presupune că nu poți sau nu vrei să joci. Asta deranjează. Pentru că la un asemenea meci trebuie să te autodepășești și punct! Indiferent că era meci de muncă, de șmotru. Diferența se făcea la atitudine. Așa câștigi meciurile cu miză, nu cu „floricele””.

Robert Niță: „Înseamnă că nu au valoare?”.

Marcel Pușcaș: „Depinde la ce raportezi valoarea. Trebuie să ții cont de niște comparații? Cu cine să compari? Hai să îl luăm pe Bauza. Cu cine să-l comparăm?”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Cu Ștefănescu! Eu cu el l-aș compara”.

Marcel Pușcaș: „Hai să nu uităm câte meciuri rele a făcut Ștefănescu în acest sezon. Și chiar l-am urmărit. Câte a făcut? De când nu a mai dat un gol Ștefănescu? Păi și atunci?”.

Robert Niță a găsit principala slăbiciune a lui FC U Craiova 1948: „Asta s-a întâmplat la Craiova. N-au fost cazuri izolate”

Robert Niță: „Meciuri decisive a făcut numai bune!”.

Marcel Pușcaș: „În meciul decisiv nu a jucat numai Ștefănescu. Joacă 11, nu 1. Te pune în luptă și ce în stânga, în drepta și în fața și în spatele tău. Starea de joc se transmite”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Corect. Și aicea îi dăm dreptate unui mare antrenor, Mourinho, care spunea: ‘domne, decât un jucător care evoluează foarte bine și îmi decide jocurile cu echipe din a doua parte a clasamentului și nu rezistă la presiune, prefer unul mediu spre bine, dar care știe să joace sub presiune’. Și asta s-a întâmplat la Craiova. N-au fost cazuri izolate. Toată echipa a fost în situația asta, aseară cel puțin”.

Marcel Pușcaș: „Șansa de a avea o șansă, de a intra în primele șase echipe ale patriei, n-a fost neapărat un obiectiv. Repet, meciul de ieri a fost un bonus pentru jucători, o șansă de a demonstra că pot mai mult”.

Robert Niță: „Păi și atunci de ce au fost apăsați așa dacă nu era obiectiv?! Domnul Mititelu a reacționat foarte bine și a spus: nu-i un capăt de țară, mai avem… deci de unde au avut presiunea asta? Doar din dorința lor prea mare de a fi o dată în viață în primele șase?”.

Marcel Pușcaș: „Poate au fost prea încrezători. Poate că laudele astea excesive, inclusiv de către presă, jocul frumos, valoarea jucătorilor, cutare, cutare… Aproape toată lumea ne dădea ca favoriți înaintea meciului de la Sibiu. Trebuie să bați un meci din două!

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, puternic afectați de umilința administrată de Sepsi: „Aveau și primă de calificare”

Horia Ivanovici: „Care e atmosfera în vestiar?”.

Marcel Pușcaș: „Normal că e supărare. Să nu uităm că aveau și primă de calificare. Sunt apăsați”.

Horia Ivanovici: „Mai bun italianul Bergodi la toate capitolele decât italianul Napoli?”.

Marcel Pușcaș: „Acuma antrenorul are și el un rol, dar cred că mai mult de 20% nu poate să ridice o echipă. Să îl ducem pe Mourinho la Mioveni. Să vedem, merge în cupele europene cu Mioveni? Nu cred că poate. Nici Guardiola. După evoluția echipei, da. La fel Bergodi a avut o perioadă în care șase etape n-a bătut pe nimeni, noi am bătut pe toți!

Asta cu dominarea tactică e relativă. Fotbalul e simplu. Se complică atunci când apare adversarul. Faci tu la antrenamente faze fixe, fac și ei, ieșiri pe contraatac sau știu eu ce mai faci pe acolo. Uneori jucătorii fac un antrenor mare. Sper să ne revenim și să atingem unul din obiective.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT