Cele mai citite

Marcel Puşcaş, dezvăluiri din interior. Din 181 de angajaţi, a găsit doar 11 la FRF! Foto

Candidatul la conducerea FRF a lansat câteva ameninţări pe reţeaua de socializare la adresa angajaţilor Federaţiei Române de Fotbal pentru că lipsesc de la serviciu
02.03.2018 | 12:26
ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş a rămas şocat când a mers la Casa Fotbalului! Imediat după vizita făcută, candidatul la şefia FRF i-a ameninţat pe toţi angajaţii, pe Facebook!  „Echipa FRF şi-a anunţat intrarea oficială în campania pro-Burleanu. Ieri, din 182 de salariaţi au fost 11 la muncă, potrivit condicii de prezenţă de la ora 17:00. Număraţi-i, vă rog!

Azi, deşi programul începe la ora 9, la 9:30 era o singură maşină în parcare: a mea. Fotbalul românesc n-are nici preşedinte, nici secretar general, nici secretar adjunct şi nici consilier. Întrebarea este dacă i-a avut vreodată în ultimii patru ani? Conform Codului muncii care ar fi măsurile? Nu există articol în cod referitor la păstrarea scaunului sub fund”, a scris Puşcaş pe reţeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş, supărat foc! Din 182 de angajaţi ai FRF, a găsit 11

Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu sunt ceilalţi candidaţi anunţaţi până acum pentru preşedinţia FRF. Alegerile vor avea loc pe data de 18 aprilie.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri