Fotbal intern

Marcel Răducanu a dat verdictul după România U21 – Germania U21 0-0: „E o generație bună. Puteam câștiga cu puțin noroc”

30.03.2021 | 22:21
Marcel Raducanu a dat verdictul dupa Romania U21  Germania U21 00 E o generatie buna Puteam castiga cu putin noroc
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu a comentat partida dintre România U21 și Germania U21, 0-0, și consideră că selecționata lui Stefan Kuntz a jucat foarte slab, iar „tricolorii” mici puteau să învingă.

Fostul jucător legendar al Borussiei Dortmund este încântat de noua generație de fotbaliști români, dar nu crede că în momentul de față își pot face prezența în Bundesliga, dar nici măcar în liga a doua din Germania.

ADVERTISEMENT

Totodată, Marcel Răducanu a analizat și partida dintre România și Germania, 0-1, și a atras atenția asupra diferenței dintre cele două formații, arătând spre Emre Can, care avea atingeri fine ale mingii și pasa cu călcâiul, lucruri care nu îi stau în obișnuință.

Marcel Răducanu a dat verdictul după România U21 – Germania U21, 0-0

Marcel Răducanu a vorbit după meciul României U21 cu Germania U21, iar acesta consideră că „tricolorii” mici puteau da lovitură, pentru că au întâlnit o echipă slabă a nemților: „Așa echipă slabă ca a Germaniei la U21 eu nu am mai văzut. Ai noștri puteau să obțină mai mult, au dat și bară.

ADVERTISEMENT

După i-au lăsat pe nemți să-și facă jocul, să facă presiune. Noi puteam câștiga meciul cu puțin noroc, a fost un meci foarte slab al Germaniei”.

În afară de bară și de penalty ce au mai avut nemții? Nu te califici, dar ai cinci puncte. E ok, așa mi se pare.

ADVERTISEMENT

Eu cred că e o generație bună, mi-au plăcut mult copiii ăștia. Au arătat că își doresc, mi-aș fi dorit mai mult de la Moruțan, care e fotbalist de clasă, dar când l-a băgat nu a arătat prea multe.

Să nu se supere Stefan Kuntz pe mine, că suntem prieteni, dar Germania a jucat prost astăzi, au greșit pase, sărea mingea din ei”, a mai spus Marcel Răducanu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut naționala României la Campionatul European!”

„Mi-a plăcut naționala României la acest Campionat European și nu cred că va mai dura mult și îi vom vedea la echipa mare. Important e ca acești copii să se dezvolte în campionate bune și vom face și o echipă națională bună.

Germania a făcut un meci bun cu noi la echipele mari, dar era și mai bun dacă făceau scor, dar a fost Niță în poartă. Dacă și Emre Can începe să joace cu călcâiul, înseamnă că se putea”, a mai spus Marcel Răducanu.

„Au jucat lejer, dacă se porneau era deranj mare. Să joci contra nemților înseamnă să joci mai mult ca perfect, noi trebuie să ne batem cu Islanda, cu Armenia ca să putem să ajungem pe locul doi.

În Bundesliga e prea greu să ajungă acum, nu se poate. Poate cine știe, în liga a doua din Germania, dar mai mult nu. Eu mi-aș dori să ajungă unii dintre copiii ăștia în Bundesliga, chiar și în liga a doua, dar și acolo e greu”, a încheiat Marcel Răducanu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,93 este cota pentru ”2 solist” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT