Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marcel Răducanu a fost asaltat de fanii români la Koln, după Belgia – România 2-0! Foto

Fanii români au făcut coadă pentru a primi un autograf din partea lui Marcel Răducanu. Fostul internațional a mulțumit toți suporterii și a făcut poze cu fiecare în parte.
23.06.2024 | 07:40
Marcel Răducanu a dat autografe după România Belgia de la EURO 2024. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu este printre puținii fotbaliști români care au făcut carieră în Germania și totodată singurul care a jucat la Borussia Dortmund. Fostul internațional a oferit autografe după meciul României cu Belgia.

Marcel Răducanu a fost asaltat de fanii români la meciul dintre România și Belgia!

Fostul mijlocaș ofensiv a fost asaltat de suporterii români prezenți la meciul dintre Belgia și România, pierdut de „tricolori” cu 0-2, iar românul a oferit autografe tututor celor care îl așteptau.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător din România care a evoluat pentru Borussia Dortmund este foarte apreciat în Germania, românul stabilindu-se acolo. 18 prezențe are în tricoul României și 3 goluri marcate.

Marcel Răducanu a dezvăluit pentru FANATIK că va fi pe stadion la România – Belgia: „Voi fi și eu prezent. La 15:30 plec din Dortmund și sper să ajung cam într-o oră și jumătate pentru că o să fie aglomerat. Sunt lucrări pe drum. Vreau mai întâi să merg până la hotelul naționalei”

ADVERTISEMENT

Companie selectă avută de fostul internațional la meciul din grupa E a turneului final, Federația Română de fotbal i-a oferit o invitație la VIP, alături de niște personaje legendare din fotbalul românesc.

„Cred că vor fi la fel de mulți suporteri români ca la Munchen prin Koln, doar că stadionul e mai mic. Am primit o invitație VIP și voi sta pe lângă Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu. Poate mă voi întâlni și cu suporterii prin oraș sau la stadion”, a mai completat Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT

Între timp, legenda fotbalului Românesc s-a ținut de cuvânt și a făcut suporterii români din Germania fericiți cu autografe, poze sau chiar cu simpla sa prezență.

România păstrează șanse mari de calificare în optimi și după înfrângerea cu Belgia

Succesul din prima etapă cu 3-0 în fața Ucrainei a fost esențial pentru „tricolori” în calculele calificării. Și după înfrângerea cu Belgia, România păstrează șanse mari de calificare în optimile de finală ale EURO 2024, un egal cu Slovacia fiind suficient pentru o calificare.

ADVERTISEMENT

Toate echipele din grupa E de la Campionatul European din Germania au în momentul de față 3 puncte acumulate, România fiind pe primul loc al grupei datorită golaverajului favorabil. În cazul unui rezultat pozitiv în ultimul meci al grupei, tricolorii pot termina grupa pe primul sau al doilea loc al clasamentului și să se califice astfel în optimile competiției.

Etapa a treia a grupei României se va disputa miercuri, 26 mai, de la ora 19:00, moment în care ambele meciuri rămase de disputat în grupă își vor avea fluierul de start.

ADVERTISEMENT
4.20 este cota BETANO a României pentru o victorie cu Slovacia