Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marcel Răducanu, avertisment pentru fotbaliștii naționalei: „Să arate ca o echipă și pe teren!”

Marcel Răducanu are un avertisment clar pentru fotbaliștii naționalei României, cărora le transmite să arate ca o echipă și pe teren.
09.06.2024 | 21:55
Marcel Raducanu avertisment pentru fotbalistii nationalei Sa arate ca o echipa si pe teren
Marcel Răducanu, avertisment pentru fotbaliștii naționalei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional nu este de acord cu declarațiile pe care le-au făcut „tricolorii” la finalul meciului cu Liechtenstein, scor 0-0, criticându-i aspru pentru lejeritatea arătată în fața unui rezultat slab.

Marcel Răducanu, avertisment pentru fotbaliștii naționalei

Marcel Răducanu are un avertisment pentru fotbaliștii naționalei României înainte de Campionatul European din Germania: „N-am văzut meciul cu Bulgaria, iar la meciul cu Liechtenstein am văzut doar 20 de minute, nu puteam să mă uit să văd cum se chinuie.

ADVERTISEMENT

Trebuiau să-și ia alți adversari mai puternici, precum Gibraltar sau San Marino… asta e caterincă! Trebuie să arătăm a echipă și pe teren.

S-au întâmplat și la alte echipe, ne uităm și la Ucraina, care a făcut un meci egal cu Germania, unde trebuia să câștige, iar după a pierdut cu 3-0”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne uităm la noi!”

„Noi trebuie să ne uităm la noi! Dacă luam adversari mai puternici și ne băteau, era din nou nasol. Acum trebuie să ne gândim că avem un adversar puternic, ucrainenii știu fotbal, sunt puternici.

Noi trebuie să jucăm bine cu Ucraina, acela e cel mai important meci, trebuie să arătăm fotbal. Am văzut declarațiile jucătorilor care spuneau că e grupul unit, că au calitate. În regulă, dar arătați fotbal.

ADVERTISEMENT

Problema va fi la mijlocul terenului, unde trebuie să câștigi dueluri unu contra unu. Nu știu cu ce echipă va juca Edi, dar avem jucători care pot ajunge la finalizare. Trebuie să jucăm bine, pentru că ei sunt mai valoroși decât noi.

Noi trebuie să punem mari probleme, unde au probleme și ei. Au jucători înalți, trebuie să îi iei în viteză cu mingea pe jos. Asta e șansa noastră ca să facem un rezultat bun în primul meci.

ADVERTISEMENT

După o să vedem ce trebuie să facem cu Belgia, care e cel mai dificil adversar, dar trebuie să ne gândim apoi la victorie cu Slovacia”, a continuat Marcel Răducanu, la TV DigiSport.

„Am auzit declarația lui Stanciu, dar nu declarația e în afara realității. Cum adică? Eu cred că vor să mascheze realitatea sau în interiorul echipei poate li s-a spus să fie atenți la declarații.

Adică noi, care cunoaștem fenomenul, nu avem cum să credem așa ceva. Liechtenstein nu a trecut de mijloc, deci apărătorii noștri au stat prea liniștiți în aceste meciuri, ceea ce nu e bine.

Să dea Dumnezeu ca jucătorii noștri să arate că sunt o echipă și că pot juca fotbal. Ce meciuri au câștigat? Au jucat bine în ultimele două meciuri, dar în rest am câștigat cu noroc. Am arătat prea puțin!”, a mai spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT