Sport

Marcel Răducanu, încântat de evoluția lui Ianis Hagi din Germania – România: „Are clasă! S-a făcut plăcut pentru multe echipe din Bundesliga!”

Marcel Răducanu, fost component al naționalei României, a comentat jocul prestat de „tricolori” în Germania - România, 2-1.
09.10.2021 | 00:18
Marcel Raducanu incantat de evolutia lui Ianis Hagi din Germania  Romania Are clasa Sa facut placut pentru multe echipe din Bundesliga
ADVERTISEMENT

Pentru nemți, au marcat Serge Gnabry și Thomas Muller, în timp ce unicul gol al României a fost semnat de Ianis Hagi.

În urma partidei de la Hamburg, România coboară pe locul 4 din grupa J, cu zece puncte obținute după șapte meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu, încântat de evoluția lui Ianis Hagi din Germania – România

Fostul fotbalist s-a declarat încântat de jocul disciplinat pe care „tricolorii” l-au avut în fața Germaniei. În mod special, l-a remarcat pe Ianis Hagi, care a reușit să înscrie în debutul meciului.

„E exact ce am mai spus de acum câteva zile. Ai o șansă cu Germania, dacă începi să-i deranjezi. Asta a făcut România în prima repriză și a fost o acțiune superbă a lui Ianis.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după am început să pierdem multe mingi la mijlocul terenului. Au avut și ei câteva ocazii de gol, dar au jucat și ai noștri foarte disciplinat, mi-au plăcut.

Toată defensiva a fost bună. Cred că a fost puțin 11 metri la prima fază a meciului, dar am avut noroc. Mi-au plăcut fundașii și mijlocașii, mai ales prima repriză.

ADVERTISEMENT

Nemții au venit în a doua repriză cu tăvălugul și bine că nu ne-au dat multe, de asta mi-era frică. Era superb să obținem 1-1, după ce au arătat copiii azi.

Numai Ianis din acțiunea făcută s-a făcut plăcut pentru multe echipe din Bundesliga, are clasă. Și Stanciu s-a zbătut mult”, a declarat Marcel Răducanu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În următorul meci din preliminariile CM 2022, România o va întâlni, acasă, pe Armenia. Partida va avea loc luni, de la ora 21:45.

Viorel Moldovan nu mai este ultimul „tricolor” care a marcat împotriva Germaniei

Până la acest meci, Viorel Moldovan era ultimul „tricolor” care reușise să marcheze împotriva Germaniei, într-o partidă oficială.

Însă, după golul marcat la Hamburg, acest titlu a fost adjudecat de Ianis Hagi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,94 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT