Marcel Răducanu, internat în spital. “O să-mi facă injecţie în măduvă!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
05/03/2018, 13:23
Marcel Răducanu, internat în spital. “O să-mi facă injecţie în măduvă!”

Fostul jucător de la Steaua şi Borussia Dortmund, Marcel Răducanu, a fost internat în spital, anunţă libertatea.ro. În vârstă de 63 de ani, fostul internaţional român s-a stabilit în Germania şi este sub supraveghere medicală, într-o clinică privată.

”Fac nişte investigaţii, am avut dureri la coloană, după operaţiile pe care le-am suferit în 2010 şi în 2013. Eu zic că nu e nimic grav, dar mă ţine umărul stâng, se duce durerea în jos, la deget. Şi nu pot fi liniştit cu asta. Fac antrenamente cu copiii în continuare, la şcoala mea de fotbal din Dortmund, dar am dureri. Nu pot să iau în prostie medicamente, fără să fac nimic altceva, un consult, ceva… Am dat de un doctor bun, prin intermediul lui Christos Papadopoulos, care a fost în echipa lui Christoph Daum la naţionala României. Medicul respectiv mi-a zis să vin la clinica lui, să stau două-trei zile internat. Acum, sunt în spital. Chiar azi după-amiază o să-mi facă o injecţie în măduvă, o să fie ceva durere, dar n-am de ales. Nu mă plâng, sunt alţii mai necăjiţi ca mine, în scaun cu rotile. Mă refer la foşti jucători ai Borussiei Dortmund”, a spus Răducanu.

Vrea să revină la FRF

Marcel Răducanu şi-a încheiat înţelegerea cu FRF la finalul lunii noiembrie, dar vrea să revină în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal.  ”Nu mai sunt nici în Comisia Tehnice a FRF. Am avut un contract din februarie până în noiembrie. Mi-a expirat acea înţelegere, apoi m-a sunat Anrdei Vochin (n.r. – consilier FRF), care mi-a zis că mă vrea în continuare, dar nu s-a mai întâmplat nimic de la acel telefon. Nu m-au mai căutat. Aşteaptă toţi să vadă ce se întâmplă la alegeri. Doresc să continuăm, dar am fost prin spital… Am avut probleme cu sănătatea şi nici eu nu ştiu ce va fi. Iar faptul că nu mi-au mai spus nimic, am dedus că aşteaptă toţi alegerile. Eu am şcoala mea aici. Vreau să ajut fotbalul românesc, nu contează banul. Dacă se lasă oamenii ajutaţi, dacă vin cu nişte idei, cu nişte concepte, sunt dispus să pun umărul. Însă, nu ştiu dacă se pot realiza”, a spus Răducanu.

Închide ×