Fotbal intern

Marcel Răducanu, probleme mari de sănătate. “Am niste dureri groaznice. De abia mă mișc!” Fostul internațional va fi internat din nou

21.10.2019 | 17:30
Marcel Raducanu probleme mari de sanatate Am niste dureri groaznice De abia ma misc Fostul international va fi internat din nou
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu a împlinit 65 de ani, iar fostul fotbalist care s-a stabilit în Germania, la Dortmund, are probleme mari de sănătate. ”Îmi serbez ziua acasă, cu familia. Până la urmă am făcut 65 de ani, nu e chiar un motiv pentru a face tămbălău mare. În plus, nici nu mă simt prea bine”, a spus Marcel Răducanu pentru libertatea.ro.

Marcel Răducanu, probleme mari de sănătate

Fostul internațional român care a adunat 21 de meciuri și trei goluri pentru echipa națională a României a povestit prin ce chin trece după ce a fost operat la coloană. ”Am niște dureri groaznice la coloană. De abia mă mișc, după ce am făcut aici, în Germania, o operație la coloană. Cred că mi-au atins un nerv. Bine și eu am avut un accident postoperator, am căzut la un antrenament pe umărul cu probleme.

ADVERTISEMENT

Am avut și ceva noroc pentru că, fiind fost sportiv de performanșă, am știut să cad, altfel rămâneam acolo, întins pe teren.Nici nu mai pot să mă întorc, mă doare rău, După nouă operații, sunt ca o mașină dusă la Ciclop, trebuie să-mi refacă totul”, a mai spus Marcel Răducanu pentru sursa citată mai sus.

Marcel Răducan, fostul internațional român

Va fi internat pe 6 noiembrie

Marcel Răducanu a fost aproape să își serbeze ziua de naștere la un spital pentru cei care suferă de dureri lombare, dar ape 18 octombrie a fost trimis acasă pentru că nu au avut locuri, dar doctorii i-au transmis să revină la clinica de lângă Dortmund pe 6 noiembrie, acolo unde va sta până pe 15.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să fiu internat de vineri, 18 octombrie, la un spital pentru cei care suferă de dureri lombare de lângă Dormund, dar m-au trimis acasă pentru că n-au avut locuri. Probabil că s-au gândit să stau și eu lângă familie de ziua mea. Am vorbit cu doctorii de acolo și mi-au spus să revin pe 6 noiembrie. Mă internez acolo nouă zile, stau până pe 15 noiembrie. Sper să mă simt mai bine după tratament”.