News

Marcel Toader și-a pierdut locuința din „buricul” Capitalei! Ce va face fostul soț al Gabrielei Cristea

07.04.2019 | 08:25
Marcel Toader sia pierdut locuinta din buricul Capitalei Ce va face fostul sot al Gabrielei Cristea

Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și ale altor vedete din showbiz sau sport precum Cătălina Cristea, Anamaria Ferentz sau Maria Constantin, și-a pierdut locuința din „buricul” Capitalei, așa că va fi nevoit, volens nolens să stea în chirie. Celebrul afacerist a fost, practic, dat afară din apartamentul de fițe din cauza… datoriilor la întreținere! El spune că și vecinii au avut un rol.

Marcel Toader și-a pierdut locuința din Capitală

Afaceristul în vârstă de 56 de ani are la activ 6 (șase!) divorțuri și, ca lista ghinioanelor să fie completă, a trebuit să își părăsească și căminul în care a investit mulți bani. Suma restantă era de 40.000 de lei, astfel că și-a făcut bagajele, s-a mutat în chirie și ar putea fi obligat să renunțe și la femeile frumoase alături de care se afișa la evenimentele luxoase din București. Cu toate acestea, Marcel Toader se consideră… mulțumit (!!!) de schimbarea din viața sa, iar drept consolare a faptului că a fost forțat să părăsească locuința din centrul orașului spune că oricum nu mai suporta… aglomerația!

„Mi-e foarte bine, m-am mutat cu chirie într-o garsonieră. Nu mai stau într-o zonă centrală, dar, oricum, nu mai suport aglomeraţia. Am plecat din apartament fără să mai vorbesc cu vecinii pentru că lucrurile nu au fost OK între noi. Habar nu am ce se va întâmpla cu apartamentul, dar nu îmi pare deloc rău că m-am mutat de acolo”, a explicat Marcel Toader.

Marcel Toader și-a pierdut locuința din buricul Capitalei! Unde va petrece Pastele fostul soț al Gabrielei Cristea
Afaceristul Marcel Toader își va petrece Paștele în chirie

”În 2014 ne-am apucat să-l renovăm, am investit în el vreo 10 mii de euro”

Începând din urmă cu doi ani, Marcel Toader a acumulat datorii la întreținere de peste 35.000 de lei, suma s-a rotunjit la mai mult de 40.000 de lei, iar lucrul de care se plângea la acea vreme fostul soț al Mariei Constantin (printre altele…) era faptul că a investit în apartament cât ar fi trebuit să achite la întreținere: „În 2014 ne-am apucat să-l renovăm, am investit în el vreo zece mii de euro. Banii nu provin doar din cântările Mariei pentru că la vremea respectivă nu avea la fel de multe cântări. Banii proveneau din anumite terenuri pe care le-am avut eu, chiar și persoanele care l-au renovat pot spune cine le-a plătit. Ea a ales tapetul, am fost într-o locație unde oamenii îl aduceau din Italia, l-am negociat, eu le-am plătit pe toate pentru că ea nu avea venituri atât cât să investească bani într-un apartament”.

„În living, am schimbat tot ce înseamnă tapet. Am rașchetat parchetul și am cumpărat o canapea nouă, foarte mare că ne-am gândit că dacă avem o familie mare să avem unde să-i culcăm. Șifonierele din living și televizorul le-am schimbat, pe celălalt l-am dat fratelui meu. Am dat pe el vreo șase mii lei. Fotoliul l-am cumpărat eu, canapeaua eu, covorul eu, instalația de lumini eu. O să vin cu probe și dovezi că eu am avut bani când Maria a venit în casa asta”, a explicat afaceristul ajuns în… chirie!

Tags: